maanantai 9. joulukuuta 2019

Avaruusohjelmien salattujen tietojen julkistus etenee


Yhdysvaltain ilmavoimien ministerin Barbara Barrettin mielestä USA:n tulisi julkaista tietoja maan sotilaallisista avaruusohjelmista.

“Olisi hyvä idea julkaista osa siitä, joka on tällä hetkellä turvasäilöissä. Täytyy olla varovainen mitä julkaisemme, mutta salattuna on paljon enemmän kuin mikä on tarpeen,” Barrett sanoi Reaganin kansallisessa puolustusfoorumissa.

Samaa mieltä oli toinen panelisti, edustajainhuoneen tiedustelukomitean entinen puheenjohtaja Mike Rogers, jonka mukaan avaruusohjelmiin liittyvä tieto on ”suurelta osin salattua.”

Heidän mukaansa julkistukset tarvitaan, jotta amerikkalaiset ymmärtävät armeijan uuden puolustushaaran, avaruusjoukkojen, merkityksen.

Barrettin mukaan hänen toimistonsa tulee keskittymään salausten poistoon, joka viittaisi siihen, että edistystä nähtäisiin ensi vuoden aikana.


Monet, minä mukaan lukien, ovat epäilleet, että avaruusjoukkojen perustamisen todellinen tarkoitus on luoda kanava ja tarve avaruusohjelmiin liittyvän salatun tiedon julkaisulle. Tämä ulostulo vahvistaa teoriaa.

Minkälaista tietoa on odotettavissa? Lisää mm. näissä artikkeleissani:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow by Email