keskiviikko 20. marraskuuta 2019

Biden, korruptio ja onko Ukraina edelleen hyvä?

Samaan aikaan kun USA:ssa käydään kuulemisia Trumpin virkarikostutkinnassa, Ukrainan suurimman puolueen kansanedustaja Alexander Dubinsky kertoo Ukrainan valtakunnansyyttäjän avanneen syytteen Burisma maakaasuyrityksen omistajaa Nikolai Zlochevskyä vastaan.

Dubisnkyn mukaan Obaman varapresidentin Joe Bidenin poika Hunter Biden oli vain yksi linkki Zlochevskyn rahanpesuoperaatiossa, josta Hunterin osuus oli 16,5 miljoonaa dollaria.

“Varapresidentti Joe Bidenin poika sai maksuja palveluksistaan rahalla, jota hankittiin rikoksilla ja rahanpesulla. Biden sai rahaa, joka ei ollut tullut yrityksen onnistuneista liiketoimista, vaan ne oltiin ryöstetty kansalaisilta.”

”Tulemme paljastamaan tietoja finanssi-pyramidihuijauksesta, joka luotiin Ukrainassa ja jota kehittivät kaikki alkaen [presidentti] Yanukovichista ja myöhemmin [presidentti] Poroshenko,” hän sanoi.

Dubinskyn mukaan rikollista rahaa pestiin yhteensä 7,4 miljardia dollaria amerikkalaisen Franklin Templeton Investments sijoitusrahaston kautta.

Hän mainitsee erikseen kaksi siihen osallistunutta Obaman läheistä henkilöä; Franklin Templeton Investmentsin perustajan pojan John Templeton Jr:n, joka oli Obaman merkittävä kampanjalahjoittaja ja Thomas Donilonin, joka on Templetonin suurimman omistajan BlackRock Investment Instituten toimitusjohtaja ja Obaman entinen turvallisuusneuvonantaja.

Erinomaista tässä kuviossa on se, että se kyseenalaistaa median narratiivia ”perusteettomista salaliittoteorioista liittyen Bideniin ja Ukrainaan”, mutta sen lisäksi, nyt edes maamme etevimmät turvallisuuspolitiikan asiantuntijat eivät kykene sanomaan onko Ukraina edelleen hyvien puolella.

Trump on tietysti edelleen huono, Venäjästä ja Putinista puhumattakaan, mutta entä Ukraina, sen parlamentin suurin puolue tai presidentti Zelensky?

Yle? Hesari? Mitä tästä pitää ajatella?

https://www.zerohedge.com/…/ukrainian-indictment-reveals-hu…

https://en.interfax.com.ua/news/press-conference/625831.html


https://mobile.reuters.com/article/amp/idUSKBN1XU2N7?__twitter_impression=true

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow by Email