perjantai 25. lokakuuta 2019

Viimeinen näytös

Tutkimus Trumpiin kohdistuneen Venäjä-ajojahdin alkuperästä on muuttunut rikostutkimukseksi.

https://www.nbcnews.com/politics/politics-news/justice-department-review-origins-russia-probe-turns-criminal-investigation-n1071731

Kotimainen media ei toistaiseksi näytä saaneen tästä uutista aikaiseksi, mutta tämä ei ole yllätys.

Jo joulukuussa 2017 oli ilmeistä ketkä todelliset rikolliset olivat ja jo silloin tiesimme, että valtamedia myös Suomessa oli valinnut puolensa (ote blogistani):

"On käymässä yhä selvemmäksi, että vaikutusvaltaiset yksilöt FBI:ssä ja oikeusministeriössä valmistelivat yksityiskohtaista salaliittokudelmaa presidenttiehdokas Trumpia vastaan, sen varalta, että hän tulisi valituksi ja laittoivat suunnitelmansa täytäntöön, kun näin tapahtui. Lisäksi he todennäköisesti suojelivat toista presidenttiehdokasta rikosoikeudellisilta seuraamuksilta.

Kyseessä ovat erittäin raskauttavat syytökset; rikollisen suojelu, maanpetos ja vallankaappauksen valmistelu. Voimme odottaa lisää vastaavia syytöksiä, sillä tarkastusvirasto ei vielä ole luovuttanut tuloksia oikeusministerille syyteharkintaan. Toimilla on ollut myös vakavia geopoliittisia vaikutuksia, kun kahden ydinasevaltion, Yhdysvaltojen ja Venäjän, välit ovat niiden takia edelleen kiristyneet.

Voimme tässä yhteydessä jälleen oikeutetusti kysyä miksei luotettava suomalainen valtamedia näytä lainkaan uutisoivan näistä historiallisista ja tyrmistyttävistä tiedoista, vaan joudut lukemaan niistä suomeksi blogista?"

~


Kun syvän valtion tuhonneen kamppailun pöly aikanaan hälvenee, myös suomalainen valtamedia on silloin enää vain muisto aikakaudesta, jolloin propaganda ja agenda-uutisointi hallitsivat tiedonvälitystä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow by Email