maanantai 23. syyskuuta 2019

Haluatko olla hyödyllinen idiootti?

Oletko koskaan halunnut olla hyödyllinen idiootti?

Nyt se on katu-uskottavampaa kuin koskaan!

Liity yhdessä Gretan ja kumppaneiden kanssa Elokapina-ilmastotaistelijoiden riveihin, joista sellaiset julkaisut kuten Helsingin Sanomat ja Yle kirjoittavat myötämieliseen sävyyn.

https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000006245120.html
https://yle.fi/uutiset/3-10732616

Mikä Elokapina liike sitten on?

Liikkeen itsensä mukaan sen päämäärä on globaali vallankumous, jonka jälkeen demokratia jää historiaan.

Sen perustajat eivät alun perin ole olleet kiinnostuneita ilmastonmuutoksesta, vaan heitä on ainakin vuodesta 2011 motivoinut kapitalismin vastustaminen.

Yksi liikkeen perustajista Stuart Basden sanoo suoraan, ettei ilmastonmuutoksen torjunta ole liikkeen tarkoitus, vaan keino sen päämäärän saavuttamiseen. Sen vuoksi se ei ehdotakaan siihen mitään ratkaisuja, vaan jättää ne vallankumouksen jälkeisen ”kansankokouksen” päätettäväksi.

Vallankumouksen vaiheet on mietitty tarkasti.

Toinen perustajista, liikkeen ideologian ja toimintamallin pääarkkitehti Roger Hallam kertoo, että yhteiskunnan toiminnot on tarkoitus lamauttaa ihmismassojen avulla.

Tähän on tarkoitus päästä mm. kulkuyhteydet katkaisemalla, joka johtaisi ruoan loppumiseen. ”Tehkää se päivästä toiseen, niin tuloksena on vallanvaihto,” hän sanoo.

Erityisen tärkeässä roolissa ovat ”tosi uskovat” jotka ovat valmiita uhrautumaan eli menemään vankilaan tai tarvittaessa kuolemaan. Itsetuhoisuuteen heidät motivoidaan Hallamin mukaan tunnepohjaisella sitouttamisella, tässä tapauksessa ilmastoahdistuksella tai -surulla.

Hänen mukaansa heidän ei välttämättä tarvitse edes välittää ajettavasta asiasta, vaan olla ”helposti innostuvia, jotka haluavat jotain kiinnostavaa tekemistä.”

Tärkeää on, että tähän ryhmään saadaan haavoittuvia ihmisryhmiä, kuten vanhuksia ja lapsia.

”Tämä teoria perustuu siihen, että nuoret ja vanhat ihmiset ovat etulinjassa. Ihmiset näkevät kuuden uutisissa, kuinka poliisi raahaa 10-vuotiaita ja isoäitejä pois,” Hallam kuvaa.

Tästä seuraavan laajan suuttumuksen seurauksena on mahdollista mobilisoida jopa satoja tuhansia ihmisiä kaduille, joka on vallankumouksen onnistumisen edellytys.

https://ilmastotiede.wordpress.com/…/extinction-rebellion-…/

Kuulostaako tutulta?

Hyödyllisellä idiootilla tarkoitetaan ihmistä, joka edistää kommunistista ja totalitaristista agendaa ymmärtämättä edistävänsä sitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow by Email