sunnuntai 18. elokuuta 2019

Britannian kuningashuoneen pitkät perinteet

FBI julkaisi vuonna 1945 raportin, joka ei antanut mairittelevaa kuvaa brittilordi Louis Mountbattenista.

Hänen lähipiiriin kuuluvan aristokraatti Elizabeth de la Poer Beresfordin mukaan Mountbattenilla ja hänen vaimollaan oli "erittäin alhainen moraali” ja että ”Mountbatten oli homoseksuaali, jolla oli perversio nuoriin poikiin.”

Kirjassa The Mountbattens: their Lives & Loves, Mountbattenin kuljettajana Maltalla vuonna 1948 toiminut Ron Persk puolestaan kertoo Mountbattenin yhden lempikohteen olleen hienostunut ”Red House” homobordelli.

Mountbattenista tuli myöhemmin Britannian puolustusministeri ja kruununperijä prinssi Charlesin ohjaaja. Charles kutsui häntä ”isoisäksi, jota hänellä ei koskaan ollut” ja sai häneltä ohjausta mm. rakkauselämässään.

https://www.thesun.co.uk/…/lord-mountbatten-fbi-dossier-pr…/

Vasta julkitulleella videolla prinssi Andrew, Charlesin veli, kuvattiin pitkäaikaisen ystävänsä Jeffrey Epsteinin New Yorkin kartanon ovella vuonna 2010. Epstein oli vain hieman aiemmin vapautunut vankilasta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Epsteinin uhrit ovat syyttäneet myös Andrewtä heidän hyväksikäytöstään, mutta Britannian kuningashuone vakuuttaa, että kaikki syytökset ovat panettelua.

https://www.dailymail.co.uk/…/Prince-Andrew-pictured-inside…

Ennemminkin ne ovat osoitus, että vanhat perinteet elävät ja voivat hyvin kuningashuoneessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti