keskiviikko 17. heinäkuuta 2019

Pommi nimeltä Epstein viritetty


Kuvassa Israelin entinen pääministeri Ehud Barak astumassa sisään Jeffrey Epsteinin kartanoon New Yorkissa tammikuussa 2016.

Epstein tuomittiin vuonna 2008 alaikäisen pakottamisesta prostituutioon ja vangittiin viime viikolla alaikäisten seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja seksikaupasta.

Barak kertoi poikkeuksellisen pukeutumisensa johtuneen kylmästä ilmasta ja ettei vierailulla ollut mitään tekemistä minkään muun kuin lounaan tai keskustelun kanssa.

”Olin siellä lounaalla tai keskustelemassa, ei mitään muuta. Mitä sitten?” hän vastasi.

”En ole koskaan ollut juhlissa hänen kanssaan. En ole koskaan tavannut Epsteinia naisten tai nuorten tyttöjen seurassa,” Barak lisäsi.”Selvittäkää kuka Epsteinin saarella vieraili,” Trump kehotti viime viikolla.

Mm. Barak myönsi, että oli kyllä vieraillut saarella, mutta jälleen kerran, ettei ollut osallistunut siellä juhliin tai tavanneensa siellä tyttöjä.Saarella, jota media kutsuu ”orgiasaareksi” ja paikalliset taas ”pedofiilisaareksi”, ovat Daily Mailin mukaan vierailleet ainakin Britannian prinssi Andrew ja Andrewn silloinen vaimo Sarah Ferguson.

Bloombergin mukaan saarella on käynyt myös amerikkalainen miljardööri ja liikemies Les Wexner.

Jopa tiedemies Stephen Hawking on valokuvattu saarella. The Telegraphin mukaan samalla vieraillulla oli muitakin tunnettuja tiedemiehiä, mukaan lukien kolme Nobel-voittajaa.

Virginia Rogers, yksi naisista, joka syyttää Epsteinin käyttäneen häntä alaikäisenä hyväksi, sanoo myös USA:n entisen presidentin Bill Clintonin olleen saarella.

Clinton myöntää lentäneensä Epsteinin ’Lolita Expressiksi’ nimetyllä Boeing 727-yksityislentokoneella, mutta kiistää koskaan käyneensä saarella.

Trump on mitä ilmeisemmin tästä eri mieltä, sillä hän sanoi tammikuussa 2015, että Clintonille ”on tulossa paljon ongelmia Jeffrey Epsteinin kuuluisan saaren kanssa. Paljon ongelmia.”

https://www.dailymail.co.uk/…/Netanyahu-challenger-Ehud-Bar…

https://www.theepochtimes.com/trump-find-out-who-went-to-je…

https://grabien.com/story.php?id=242689

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti