tiistai 16. heinäkuuta 2019

Pizzagate räjähtämässä silmille

Vahvoja merkkejä siitä, että kolme vuotta muhinut Pizzagate on räjähtämässä niin syyllisten silmille kuin laajempaan tietoisuuteen.

USA:n vetoomustuomioistuin on määrännyt Virginia Giuffren kunnianloukkausoikeudenkäynnin 2000 sivua dokumentteja julkaistavaksi (päätöksellä on kahden viikon valitusaika).

Giuffre on syyttänyt Jeffrey Epsteinin käyttäneen häntä seksiorjana.

Tuomioistuimen mukaan dokumentit eivät sisällä vain väitteitä Epsteinin harjoittamasta seksuaalisesta hyväksikäytöstä, vaan tietoja, jotka koskevat myös useita merkkihenkilöitä ”mukaan lukien monia merkittäviä amerikkalaisia poliitikoja, vaikutusvaltaisia liike-elämän johtajia, ulkomaisia presidenttejä, hyvin tunnettua pääministeriä ja muita maailman johtajia.”

Yksi näistä henkilöistä on Prinssi Andrew, Yorkin herttua, Britannian kuningattaren Elisabet II:n ja prinssi Philipin poika.

Giuffre kertoi oikeudelle vuonna 2015, että Epstein pakotti hänet harrastamaan seksiä Andrewin kanssa Lontoossa, New Yorkissa ja Karibialla.

Epstein lennätti Giuffren tapaamaan Andrewia Lontooseen vuonna 2001, kun hän oli 17-vuotias.

Siellä hänet valokuvattiin yhdessä Andrewn ja Epsteinin rakastajan ja avustajan Ghislaine Maxwellin kanssa Maxwellin asunnolla maaliskuussa 2001.

Giuffren mukaan Maxwell oli ”hankkinut hänet seksuaalisiin aktiviteetteihin.” (tässä kirjoituksessa lisää Maxwellin taustasta.)

Mirrorin mukaan Andrew osallistui juhliin Epsteinin New Yorkin kartanolla vain viikkoja sen jälkeen, kun Epstein oli vapautunut vankilasta vuonna 2010, kärsittyään tuomion alaikäisen pakottamisesta prostituutioon. Samoihin juhliin osallistui myös näyttelijä Woody Allen.
 

https://www.mirror.co.uk/news/uk-news/prince-andrews-humiliation-sex-slave-18209986

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti