torstai 20. kesäkuuta 2019

Merkittävä tuomio NXIVM-kultin johtajalle

"New Yorkissa valamiehistö on todennut Nxivm-seksikultin johtajan Keith Ranieren syylliseksi kaikkiin häntä vastaan nostettuihin syytteisiin.

58-vuotiasta Ranierea syytettiin muun muassa seksikaupasta, kiristyksestä, pakkotyöstä ja lapsipornon hallussapidosta. Hän on kiistänyt kaikki syytteet. Ranieria uhkaa elinkautinen vankeustuomio. Hänelle on määrä lukea tuomio syyskuussa.

Raniere oli ainoa vastaaja oikeudenkäynnissä, sillä kultin muut johtohahmot ovat myöntäneet syyllisyytensä ja todistaneet Ranierea vastaan. Heidän joukossaan on muun muassa Smallville tv-sarjan näyttelijä Allison Mack. Mack on myöntänyt syyllistyneensä kiristykseen ja salaliittoon. Myös Seagram's viskimerkin perijätär Clare Bronfman, joka rahoitti kultin toimintaa, on myöntänyt häntä vastaan nostetut syytteet."

https://yle.fi/uutiset/3-10840635

Merkittävä tuomio kultin johtajalle, jonka ylemmät jäsenet, kuten Mack ja Bronfmanit kuvattiin juhlimassa myös brittimiljardööri Richard Bransonin yksityissaarella. Mukana oli lisäksi Dalai Laman nimittämä Yhdysvaltain lähettiläs Tenzin Dhonden, jolla oli läheinen suhde Claren siskon Sara Bronfmanin kanssa. Dalai Lama itse sai miljoonan dollarin lahjoituksen osallistuttuaan Nxivm:n tapahtumaan.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-5230067/Dalai-Lamas-1-MILLION-women-branding-sex-cult.html

Hyväksikäytön juuret ovat syvät ja laajat ja nyt on vasta raaputettu pintaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti