sunnuntai 28. huhtikuuta 2019

Täyslaidallisella päin syvää valtiota

 
Täyslaidallinen on laivastotermi, joka tarkoittaa kaikkien sotalaivan yhden laidan tykkien laukaisua samanaikaisesti. Oikeinajoitetulla täyslaidallisella pyrittiin upottamaan vihollisalus kertalaukauksella.

On ilmeistä, että Trump ja hänen taustajoukkonsa ovat valmistelleet syvään valtioon kohdistettua täyslaidallistaan jo pitkään. Tykkien nimet ovat mm. FISA-julkaisu, Horowitz-raportti, Huber-tutkimus, 302-muistiot, Gang of Eight-materiaali ja Ukraina-todisteet.

Mutta ennen niitä, palataan vielä hetkeksi Trumpiin kohdistuneeseen Venäjä-tutkimukseen.

Erikoissyytäjä Robert Muellerin raportti on ulkona miltei kokonaisuudessaan ja ne, jotka uskoivat sen todistavan Trumpin vehkeilyn venäläisten kanssa, joutuivat pettymään.

Jos oletetaan, että tutkinta tosiaan oli osa Trumpin voiton varalle laadittua ”vakuutussuunnitelmaa”, josta FBI:n varajohtaja Andy McCabe, FBI:n vastavakoilun toinen apulaispäällikkö Peter Strzok ja oikeusministeriön asianajaja Lisa Page keskustelivat ennen vaaleja, missä se meni vikaan?

Olen esittänyt, että se saattoi tapahtua jo heti kun erikoissyyttäjäksi valittiin McCaben sijaan Mueller, josta kielivät Strzokin ja Pagen toisilleen lähettämät viestit. Toinen mahdollisuus on, että suunnitelma epäonnistui marraskuussa 2018, jolloin amerikkalaiset äänestivät välivaaleissa.

Välivaalien aikaan Muellerin tutkimus oli jatkunut jo 18 kuukautta ja ovensuukyselyn mukaan mukaan peräti 49 % äänestäjistä oli vakuuttunut Trumpin tosiaan vehkeilleen venäläisten kanssa. [1]

Voidaan esittää valistunut arvio, että koko kampanjan kasaan keittäneillä oli vahvat toiveet siitä, että kun miltei puolet amerikkalaista oltiin saatu vakuuttuneeksi presidentin tosiaan olevan vieraan vallan agentti tai vähintään heidän marionettinsa, äänestäjät olisivat antaneet tähän vastalauseensa vaaliuurnilla ja äänestäneet demokraatit valtaan.

Jos demokraatit olisivat saaneet enemmistön kongressin kumpaankin huoneeseen, Trumpin viraltapanoprosessin käynnistäminen olisi ollut lähes varmaa, niin suoraan ja kiihkeästä siitä oltiin puhuttu.

Mutta tämä ei onnistunut. Senaatin enemmistö jäi republikaaneille ja vaikka presidentin viraltapanosta edelleen saatetaan mainita, siitä tuli välivaaleissa käytännössä mahdotonta, sillä prosessiin tarvitaan myös senaatin hyväksyntä.

Oli tutkimuksen tarkoitus mikä tahansa, nyt se on ohi ja Trump edelleen Valkoisessa talossa.

[edit. 5.12. Aliarvioin syvän valtion epätoivon. Virkarikosprosessi käynnistettiin, vaikka se on tuhoon tuomittu.]

Miten tästä eteenpäin?

Trump, monet poliitikot ja kommentaattorit ovat viestineet vahvasti huomion keskittyvän nyt koko operaation alullepanneisiin tahoihin, ”tutkijoiden tutkimiseen”.

Tietovuotaja QAnonin helmikuisen viestin mukaan prosessi etenee seuraavasti: MUELLER > DECLAS (FISA-hakemuksen julkistus) > OIG (oikeusministeriön ylitarkastajan raportti) > TRUTH (totuus) > JUSTICE (oikeus). [2]

Näin tosiaan vaikuttaa olevan, sillä ABC Newsin uutisoi viime viikolla: ”Trump valmistautuu julkaisemaan FISA:an liittyvät dokumentit tulevien viikkojen aikana.” [3] (Aiemmin julkaisuun olivat esittäneet vastalauseensa USA:n ”läheiset liittolaiset”, miksi näin, siitä lisää tuonnempana.)

Trump vahvisti tämän Fox Newsin haastattelussa tällä viikolla, kun hän sanoi aikovansa julkaista Venäjä-tutkimukseen liittyvät FISA-hakemuksen, 302-dokumentit, Gang of Eight muistion (nimitys kongressin johtajista, jotka saavat selvitykset salatuista tiedusteluoperaatioista tiedusteluorganisaatioilta.)

”Tämä kaikki tullaan julkaisemaan. Olen tyytyväinen, että odotin, koska ajattelin, että he estäisivät sen, jos tekisin sen aikaisessa vaiheessa ja nähdäkseni olin oikeassa”, hän sanoi. [4]

Fox listasi myös muut tutkimukset ja dokumentit, jotka liittyvät ’tutkijoiden tutkimiseen’ [5]:

- Horowitz-raportti (oikeusministeriön ylitarkastajan Michael Horowtizin raportti FBI:n ja oikeusministeriön politisoitumisesta, jota on valmisteltu yli kaksi vuotta)

- Huber-tutkimus (Utahin liittovaltion syyttäjä John Huber, jonka Trumpin entinen oikeusministeri Sessions nimitti vuoden 2017 lopussa tutkimaan mm. Clintonin rikoksia yhdessä Horowitzin 470-jäsenisen tiimin kanssa [6]).

- Rikoslähetteet (senaattori David Nunes on lähettänyt oikeusministeri William Barrille kahdeksan rikoslähetettä mm. FISA-oikeudelle ja kongressille valehtelusta, tiedustelutietojen manipuloinnista ja salattujen tietojen vuotamisesta.)

- Barr-tutkimus (nykyisen oikeusministerin aloittama tutkimus FBI:n toiminnasta Trumpiin kohdistuneeseen vastavakoiluoperaatioon liittyen)

- Suljettujen ovien takana kongressille annetut todistuslausunnot

- Judicial Watch – julkaisut (järjestön tiedonvapauslain kautta saamat tiedot)

- FISA-hakemus (hakemus, jolla haettiin ainakin yhden Trumpin kampanjan jäsenen Carter Pagen salakuunteluoikeus)

- 302 – raportit (FBI:n kuulustelupöytäkirjat)

- Ukraina todisteet

Näistä ylitatarkastaja Horowitzin raportti odotetaan julkaistavan touko-kesäkuussa ja senaattori Matt Gaetzin mukaan FBI:n ja median välisestä korruptiosta on odotettavissa tietoja jo ennen itse raportin julkaisua. [7]

Toimittaja Sarah Carter kommentoi lisäksi Barrin ja Huberin tutkimusten olevan tulossa ja niihin liittyen ”valamiehistöjä saattaa olla jo kutsuttuna koolle.” [8]

Myös Ukrainan sekaantumisesta USA:n presidentinvaaleihin tihkuu uutta tietoa.

Ukrainan pääsyyttäjä Yurii Lutsenko tutkii Trumpin ensimmäisen kampanjapäällikön Paul Manafordiin liittyvän ’mustan tilikirjan’ vuotoa keväällä 2016, jolla hänet maalattiin ’Venäjä-mieliseksi’ ja joka osaltaan vaikutti hänen eroamiseensa tehtävästä myöhemmin elokuussa. Ukrainalainen oikeus tuomitsi viime joulukuussa Ukrainan korruptionvastaisesta virastosta NABU:sta tulleen vuodon laittomaksi sekaantumiseksi USA:n vaaleihin. [9]

Lisäksi syyttäjä tutkii tapausta, jossa Obaman varapresidentti ja nykyinen presidenttiehdokas Joe Biden kiristi Ukrainan presidenttiä miljardin dollarin avustussummalla, saadakseen hänet erottamaan poikansa Hunter Bideninin korruptiota tutkivan ukrainalaissyyttäjän. [10]

Tiesimme jo, että Ukrainan USA:n suurlähetystö auttoi Clintonin kampanjaa, mutta aiemmin tämän on sanottu tapahtuneen ilman ylhäältä tapahtunutta koordinaatiota.

Nyt silloinen Ukrainan USA:n suurlähetystön poliittinen virkailija Andrii Telizhenko kertoo, että tosiasiassa tapahtumia koordinoitiin suoraan Obaman Valkoisesta talosta ja siihen osallistuivat myös korkea-arvoiset ukrainalaisviranomaiset.

Hänen mukaansa ukrainalaiset korruptionvastaiset viranomaiset kutsuttiin Valkoiseen taloon tammikuussa 2016. Tapaamiseen osallistuivat lisäksi Obaman kansallisen turvallisuuden valtuusto, liittovaltion keskusrikospoliisi FBI, ulkoministeriö ja oikeusministeriö.

Tapaamisen aihe oli virallisesti ’koordinaatio ja koulutus’, mutta osanottajille kävi nopeasti ilmi, että amerikkalaisten tavoitteet liittyivät Joe Bidenin perheen korruptiotutkimukseen ja Trumpin kampanjaan läheisesti liittyvään lobbausfirmaan.

Telizhenko sanoo oikeusministeriön edustajien pyytäneen NABU:lta apua löytääkseen uusia todisteita Ukrainan entisen Venäjä-myönteisen presidentin Viktor Yanukovychin puolueen ja amerikkalaisten välisistä maksuista ja kanssakäymisistä.

”Se oli varmasti se tapaus, joka johti Manafordin vastaisiin syytöksiin ja vuotoon USA:n medialle vuoden 2016 vaalien aikana,” hän sanoi.

Telizhenkon mukaan USA:n oikeusministeriön omat dokumentit, mukaan lukien kirjeenvaihto, vahvistavat väitteet. Keskusteluihin osallistuivat hänen mukaansa Trumpin Venäjä-ajojahdin myös muista vaiheista hyvin tunnetut henkilöt: toinen apulaisoikeusministeri Bruce Ohr, hänen vaimonsa Nellie Ohr ja brittien entinen agentti ja nyt sepitykseksi osoittautuneen Venäjä-kansion kasannut Christopher Steele (on mahdollista, että myös tämä kirjeenvaihto kuuluu julkaistaviin dokumentteihin.)

Ukrainan valtakunnansyyttäjän viraston sisäisten asioiden varapäällikkö Kostiantyn Kulykin mukaan ukrainalaisilla oli lisäksi todisteita myös muiden läntisten henkilöiden, mukaan lukien Obaman entisen oikeusavustajan Greg Craigin, saaneen rahaa Yanukovychin puolueelta, mutta tämä ei Kulykin mukaan kiinnostanut amerikkalaisia.

”He keskustelivat vain Manafordista. Tämä oli kaikki ja ainoa mitä he halusivat. Eivät ketään muuta,” hän sanoi. [11]

Kaikkinensa tämä on merkittävä paljastus, sillä se osoittaa, että nyt täysin perusteettomaksi osoitettu Trumpin Venäjä-ajojahti käynnistettiin ja johdettiin suoraan Obaman Valkoisesta talosta ja että tämä tapahtui jo kauan ennen kuin Trump edes valittiin republikaanien ehdokkaaksi kesällä 2016.

Trump kommentoi näitä tutkimuksia haastattelussa aiemmin tällä viikolla:

”Tämä kuulostaa isolta jutulta, tämä Ukrainaan liittyvä kuulostaa hyvin mielenkiintoiselta. Puhuin juuri muutama hetki sitten [Ukrainan] uuden presidentin kanssa ja onnittelin häntä uskomattomasta kilvasta… Mutta tämä kuulostaa isolta isolta jutulta.”

”Ihmiset ovat sanoneet tästä - tästä koko Ukraina konseptista, he ovat puhuneet siitä itseasiassa jo pitkään, sinä tiedät sen. Tulen varmasti siirtämään tämän oikeusministeri [Barrille] ja näemme mitä hän sanoo asiasta.” [9]

Samaan aikaan myös Italiasta kuuluu mielenkiintoisia tietoja.

Koko Trumpin tiimin vastaisen FBI:n vastavakoiluoperaation avaamisen perustana sanottiin olleen Trumpin kampanjan jäsenen George Papadopuloksen kommentti australialaisdiplomaatti Alexander Downerille toukokuussa 2016, että Venäjällä oli ’likaa’ Hillary Clintonista. Tämä tieto taas oli tullut Joseph Mifsudilta, maltalaiselta entiseltä diplomaatilta ja roomalaisen Link-yliopiston professorilta, jota mm. valtamedia kutsui ’Venäjän tiedusteluagentiksi.’

Kirjoitin jo viime vuoden toukokuussa, että oli mahdotonta, että Mifsud olisi ollut venäjän agentti. Hän oli osallistunut Link-yliopistolla koulutuksiin esim. italialaisten ja brittiläisten tiedusteluammattilaisten kanssa. Yliopisto itsessään on tunnettu läheisestä yhteistyöstä läntisten tiedustelupalveluiden, kuten CIA:n kanssa.

Lisäksi vielä lokakuussa 2017, yhdeksän kuukautta sen jälkeen, kun hänen nimensä nousi esille uutisoinnissa liittyen Venäjän sekaantumiseen USA:n vaaleihin, Mifsud valokuvattiin osallistumassa lounaalle Britannian ulkoministerin Boris Johnsonin kanssa.

Mifsud oli yhtä vähän yksityishenkilö tai ’Venäjän-agentti’ kuin muutkaan Trumpin kampanjan jäseniin yhteydessä olleet, kuten Downer ja Cambridgen professori Stefan Halper. Kaikilla heillä oli läheiset suhteet läntisiin tiedustelupalveluihin. Heidät istutettiin Trumpin kampanjaan tekaisemaan todisteita Venäjä-vehkeilystä (tämä on syy miksi USA:n ’läheiset liittolaiset’ kuten Australia ja Britannia, eivät ole järin innostuneita Trumpin suunnittelemista paljastuksista). [12]

Mueller, mielenkiintoista kyllä, sanoo Misfudia valehdelleen FBI:lle, muttei jostain syystä syyttänyt Mifsudia, vaikka toimi näin muiden ulkomaalaisten henkilöiden suhteen.

Mifsud katosi vielä vuoden 2017 aikana ja hänen oli jopa epäilty kuolleen. Viime viikolla italialainen sanomalehti kuitenkin uutisoi Mifsud asuneen koko ajan työnantajansa Link-yliopiston omistamassa asunnossa Roomassa. [13]

Papadopouloksen mukaan Trump soitti Italian pääministeri Giuseppe Contelle heti kun Mifsudin olinpaikka paljastui ja Italian hallinnon olevan valmis tekemään yhteistyötä tapaukseen liittyen. Tämä ei olisi yllätys, sillä Italian nykyinen hallitus on osoittanut suhtautuvansa erittäin myötämielisesti Trumpin hallintoon. Sisäministeri Matteo Salvini on mm. sanonut: ”Italian voivan olla Trumpin lähin liittolainen Euroopassa.” [14,15]

On ilmeistä, kuten Trumpkin toteaa, että kaikki on ajoitettu niin, että kun esteet (lähinnä Muellerin tutkimus) on poistettu, syvä valtio ja media eivät media enää kykene estämään tai torjumaan niihin kohdistuvia tutkimuksia ja paljastuksia.

Ne tulevat kiistatta osoittamaan, että syvän valtion elementit USA:ssa ja vastaavat osat (erityisesti tiedustelupalvelut) Britanniassa, Australiassa, Italiassa ja muissa ’liittolaismaissa’ pyrkivät aktiivisesti tuhoamaan Trumpin mahdollisuudet presidenttiyteen tai, jos mahdoton tapahtuisi, poistamaan hänet vallasta. Toimenpiteisiin osallistuivat mahdollisesti myös Venäjän syvän valtion osat, josta yhden kovimman Trump kriitikon Obaman CIA:n johtajan John Brennanin vierailu turvallisuuspalvelu FSB:ssä Moskovassa maaliskuussa 2016 antaa osviittaa. [16]. Kaikki operaation vaiheet koordinoitiin tarkasti valtamedian toimijoiden kanssa.

Ketjureaktiona ja yhdistettynä Ukrainaan liittyviin paljastuksiin, romahtavat myös laajemmat Venäjä-valheet. Tämä lieventää välittömästi geopoliittisia jännitteitä. Oikein ajoitetut julkistukset tuhoavat laajemmin median kyvyn jatkaa valheiden ylläpitoa ja niillä totalitaristisen globalismin edistämistä. Samalla valmistellaan näitä paljastuksia paljon uskomattomimpien seikkojen julkituomista, jotka toimivat perustana ihmiskunnan uuden aikakauden syntymiselle.


1. https://twitter.com/paulsperry_/status/1110006834646138881
2. https://qmap.pub/read/2856
3. https://twitter.com/BreakingNLive/status/1119561612220936194
4. https://saraacarter.com/trump-says-he-will-declassify-fisa-in-exclusive-hannity-interview/
5. https://twitter.com/AKA_RealDirty/status/1119759155886268419
6. https://olemisenmiellyttavakeveys.blogspot.com/2019/03/median-vainukoirat-punaisen-sillin.html
7. https://twitter.com/AKA_RealDirty/status/1119768662423027713
8. https://twitter.com/AKA_RealDirty/status/1119765049499901954
9. https://www.foxnews.com/politics/trump-barr-will-look-at-incredible-possibility-of-ukraine-clinton-collusion
10. https://olemisenmiellyttavakeveys.blogspot.com/2019/04/obama-biden-ja-ukraina.html
11. https://thehill.com/opinion/white-house/440730-how-the-obama-white-house-engaged-ukraine-to-give-russia-collusion
12. https://olemisenmiellyttavakeveys.blogspot.com/2018/05/minka-taakseen-jattaa.html
13. https://dailycaller.com/2019/04/19/joseph-mifsud-papadopoulos-mueller/
14. https://twitter.com/GeorgePapa19/status/1122037484521525249
15. https://www.bloomberg.com/news/articles/2019-02-01/italy-s-salvini-to-trump-i-can-be-your-closest-ally-in-europe
16. https://olemisenmiellyttavakeveys.blogspot.com/2018/08/varjoista-valoon.html

1 kommentti:

  1. Täällä kaukana Suomessa reaktio on lähinnä ollut sen suuntainen, että täytyyhän miehessä olla jotain hyvää, kun Hyysäri, YLE jne häntä mollaavat jatkuvalla syötöllä. Demokraatit voisivat vihdoin tunnustaa reilusti tappionsa, ja antaa presidentille työrauhan.

    VastaaPoista

Follow by Email