lauantai 16. helmikuuta 2019

Mitä Ranskassa tapahtuu?

Tilanne on Ranskassa tulenarka, keltaliivimielenosoitusten jatkuessa tänään jo neljättätoista viikkoa.

Tavatessaan Italian hallituspuolueen 5-tähden liikkeen johtajaa ja maan varapääministeriä Luigi Di Maiota, yksi Ranskan keltaliiviliikkeen johtajista, Cristophe Chalencon, sanoi maan olevan sisällissodan partaalla.

“Meillä on ihmisiä, puolisotilaallisia joukkoja, jotka ovat valmiita puuttumaan tilanteeseen, koska myös he haluavat kaataa hallituksen. Tänään kaikki on rauhallista, mutta olemme sisällissodan partaalla.”

”Tiedän, että vaarannan paljon. Minua voidaan ampua päähän minä hetkenä hyvänsä. Mutta en välitä. Puolustan vakaumuksiani. Koska jos minua ammutaan päähän – Macron joutuisi giljotiiniin.”

“Olemme nyt saavuttaneen sen asteen vastakkainasettelussa, että myös Macron kaatuu, jos minä kaadun. Ihmiset murtautuisivat Elysee-palatsiin ja tuhoaisivat kaiken, hänet, hänen vaimonsa ja koko ryhmän.”


https://www.express.co.uk/news/world/1087990/yellow-vest-protests-Cristophe-Chalencon-france-italy-germany-emmanuel-macron-luigi-di-mai

~

Keltaliivien maailmankuvasta saatiin mielenkiintoista tietoa, kun ranskalainen Le Point-lehti teetti niistä tutkimuksen IFOP-mielipidemittaustoimistolla.

Keltaliivejä tukevista ranskalaisista 46 % oli sitä mieltä, että massamaahanmuutto on osa eliitin kansanvaihtosuunnitelmaa. Niiden joukossa, jotka olivat osallistuneet suoraan toimintaa, kuten mielenosoituksiin, osuus oli vielä korkeampi, 59 %.

Peräti 62 % keltaliiveistä oli sitä mieltä, että terveysministeriö toimii yhteistyössä lääketeollisuuden kanssa piilottaakseen rokotteiden haittavaikutuksia kansalta. Luku oli merkittävä myös tavallisten ranskalaisten joukossa, 44 %.

44 % keltaliiveistä piti sionistien maailmanlaajuisesta salaliittoa totena. Muista ranskalaisista tähän uskoi 22 %.

https://www.lepoint.fr/societe/40-des-gilets-jaunes-sont-tres-complotistes-11-02-2019-2292441_23.php

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow by Email