sunnuntai 9. joulukuuta 2018

Vastuullinen totuusmedia selvitti Ranskan mellakoiden syyllisen

Tulihan se sieltä, ihmettelinkin kun kesti niin kauan 😃

Katsotaans, nimeämätön kyberyhtiö ”on seurannut syyskuusta lähtien yhteensä noin 2000:ta tiliä, jotka tyypillisesti näyttävät ulkoisesti länsimaisilta, mutta yhtiön mukaan niiden toimintamallit viittaavat Venäjän ohjaukseen.”

Siis näyttävät ulkoisesti länsimaisilta, mutta joiden toimintamallit viittaavat Venäjän ohjaukseen!? Asia kunnossa, uskotaan.

Yhtiö tarkkaili näistä ”erityisesti 200:aa tiliä, jotka julkaisivat tai jakoivat yhteensä keskimäärin 1600 twiittiä päivässä keskittyen mielenosoitusten väkivaltaisuuteen ja kaaokseen.”

Suoritetaan yksikertainen laskutoimitus, 1600 / 200 = 8. 8 twiittiä tai jakoa päivässä? Herra siunaa!

Ja vielä sellaisia, jotka keskittyvät ”mielenosoitusten väkivaltaisuuteen ja kaaokseen”. Olen samaa mieltä, ehdottomasti olisi pitänyt keskittyä mielenosoitusten seesteisyyteen.

Artikkeli jatkaa, että ”Britannian hallituslähde sanoi The Timesin mukaan, että Ranskan levottomuuksista on annettu suhteettoman vakava kuva Venäjän valtion tukemissa tiedotusvälineissä”.

Tähän meidän valtion tukemat mediat eivät koskaan syyllistyisi. Esimerkiksi Yleisradio tuskin mainitsisi asiasta, ja silloinkin kylmän analyyttisesti ja objektiivisesti, jos Venäjällä olisi edes puoliksi samanlaiset hulinat Putinia vastaan kuin nyt Ranskassa, joissa 125 000 ihmistä oli kaduilla, 1700 pidätettiin ja 130 loukkaantui. Päivässä. Kuten eilen.

Mutta summa summarum, hyvä että ”vastuullinen totuusmedia” selvitti jälleen syyllisen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow by Email