keskiviikko 28. marraskuuta 2018

KGB:n psykologisen sodankäynnin jäljet

Poikkeuksellisen selväsanainen ja kylmäävä lausunto KGB:n loikkarilta Yuri Bezmenovilta vuodelta 1984, jossa hän kertoo kuinka, toisin kuin Hollywood elokuvia seuraavat kuvittelevat, KGB käytti 85 % resursseistaan aivan muuhun kuin vakoilutoimintaan:

Facebook-linkki

Se keskittyi miltei yksinomaan psykologiseen sodankäyntiin; USA:n moraalisen ja patrioottisen selkärangan murtamiseen ja maan hajauttamiseen soluttamalla vasemmistolaisen ja kulttuurimarxistisen ideologian koulutukseen, kulttuuriin ja tiedonvälitykseen.

Vaikka KGB ja Neuvostoliitto ovat lakanneet olemasta, näemme sen työn hedelmien jäljet Yhdysvalloissa, sekä lännessä yleisesti, mukaan lukien Suomessa.

Koko haastattelu on ehdottomasti katsomisen arvoinen (alussa Neuvostoliitossa lapsuuttaan viettäneen Heikin lyhyt alustus):
 

Samasta varoitti USA:n kongressiedustaja Larry McDonald vuonna 1983, vain muutama kuukausi ennen kuolemaansa, kun korealainen matkustajalentokone ammuttiin alas Neuvostoliiton yllä. (Bezmenov kommentoi heti ampumisen jälkeen, ettei olisi yllättynyt Neuvostoliiton ampuneen koneen alas tappaakseen McDonaldin.)

McDonaldin haastattelu on ehdottomasti myös katsomisen arvoinen:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow by Email