maanantai 26. marraskuuta 2018

Globalistien viimeinen puolustuslinja

Geopolitiikassa on vähän sattumia.

Miksi tilannetta Ukrainassa siis pyritään eskaloimaan juuri nyt?

Oman näkemykseni mukaan tämä liittyy lähitulevaisuudessa tapahtumiin, jotka uhkaavat poikkeuksellisella tavalla globaalin syvän valtion kantavia rakenteita:


  • 27.11. Wikileaksin perustajan Julian Assangen kuuleminen oikeudessa USA:ssa. Kuulemisella on mahdollisuus puhkoa reikiä täysin mahdottomaan teoriaan: venäläiset hakkeroivat demokraattipuolueen sähköpostit tiedonsiirtonopeudella, joka ei ollut mahdollista minkään sen aikaisen palveluntarjoajan kautta ja joka vastasi yksi-yhteen USB 2.0 muistitikun siirtonopeutta. Summa summarum: sähköposteja ei hakkeroitu, vaan ne siirsi muistitikulle joku, jolla oli fyysinen pääsy servereihin, mitä luultavimmin eräs jo edesmennyt demokraattipuolueen nuori IT-työntekijä.

  • 5.12. Syyttäjä John Huberin edustajainhuoneen kuuleminen liittyen Clintonin säätiön väärinkäytöksiin. Kuulemiseen liittyvät uudet tietovuotajat, joilla kerrotaan olevan raskauttavaa tietoa säätiön toiminnasta. Huberia on kutsuttu ”paremmaksi kuin toinen erikoissyyttäjä”, sillä vaikka hän ei virallisesti sellainen olekaan, on hänellä oikeus kutsua syyttää ja kutsua valamiehistö koolle. Hän on alkuvuodesta asti toiminut yhteistyössä oikeusministeriön ylitarkastajan Michael Horowitzin ja hänen 470 tutkijan kanssa.

  • 1.1.19 Tulevat voimaan Trumpin hyväksymät muutokset sotaoikeudenkäyntejä koskeviin lakeihin.

  • Damokleen miekkana globalistien yllä roikkuu myös Trumpin kampanjan salakuunteluun liittyvien dokumenttien julkaisu, jotka Trump on määrännyt julkaistaviksi, mutta jota on viivytetty brittien voimakkaan vastustuksen johdosta. Miksi? Koska ne vahvistavat jo tiedossa olevan; Brittien tiedustelupalvelu toteutti yhdessä Obaman hallinnon, Hillaryn kampanjan, muiden Five Eyes maiden (Australia, Kanada, Uusi Seelanti) ja valtamedian kanssa historian laajimman poliittisen ajojahdin.

Jos globaalia syvä valtio on uhattuna, pyrkii se siirtämällä huomion muualle, usein luomaansa kriisiin. Ukraina on tähän viimeinen käyttökelpoinen pesäke, tilanteen Syyriassa tasapainotuttua. Samalla se ei edelleenkään ole lopettanut haaveilemasta kolmannesta suuresta sodastaan.

Globalistit ovat viimeisillä puolustuslinjoilla ja taistelevat loppuun asti, mutta tulevat häviämään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow by Email