torstai 25. lokakuuta 2018

Trump ei peräänny

Tuntuu, ettei kukaan Trumpin vastaisesta rintamasta, poliitikoista, mediaan, virkamiehiin ja Hollywoodiin, ole jäänyt ilman (toimimatonta) pommia, viimeisenä vastaanottajana äänekäs Trump kriitikko näyttelijä Robert De Niro.

Vastarinta vaatii nyt Trumpia perääntymään retoriikassaan ja muita valitsemaan puolensa; jos et suvaitse kaikkea mitä sinun vaaditaan suvaitsevan, avoimia rajoja, kansallisvaltioiden tuhoa ja totalitaarista globaalia teknokratiaa, olet 'vihapuhuja', ja sinua ei suvaita.

De Niron kollega ja rintamatoveri Jim Carrey tiivistää:

”Tänään he yrittivät murhata kaksi presidenttiä sekä virkamiehiä ja toimittajia. Ei epäilystäkään, näitä terroristeja kannusti ja rohkaisi Donald Trumpin vihapuhe. Jos et ole tähän mennessä kyennyt näkemään tämän miehen vaikutuksen selvää uhkaa, olet osa sitä.”

https://twitter.com/JimCarrey/status/1055172359743655937

Mitä tekee Trump? Ei peräänny.

“Erittäin iso osa siitä vihasta, jota me näemme yhteiskunnassamme tänä päivänä, on valtamedian tarkoituksellisesti virheellisen ja epätarkan raportoinnin aiheuttamaa, jota minä kutsun valeuutisoinniksi. Se on muuttunut niin huonoksi ja vihamieliseksi, ettei sitä voi kuvailla. Valtamedian täytyy korjata toimintansa, NOPEASTI!”

https://twitter.com/realDonaldTr…/status/1055418269270716418

Ja tässä hän on aivan oikeassa. Ongelma ovat Yle, Sanoma, Alma ja muut globalistien propagandalaitokset ja niiden on aika muuttua radikaalisti tai kadota.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow by Email