torstai 18. lokakuuta 2018

Tapaus Khashoggi - globalistien pommeja purkamassa

Perämetsän mökin mummokin on tätä nykyä kuullut nimen Jamal Khashoggi.

Maailmassa tapettiin viime vuonna 71 toimittajaa. Tavallinen sukankuluttaja ei osaa nimetä heistä ainuttakaan, mutta tämän sauditoimittajan katoaminen Turkissa on kiinnostanut valtamediaa viikkotolkulla kylmän pohjolamme maakuntalehtiä myöten.

Useammille on jo valjennut, että valtamedian valeuutisointi on ensisijaisesti agendajournalismia, se mikä on merkittävää ei ole uutinen, vaan se joka on uutinen on merkittävää.

Katsotaan itse tapausta hieman tarkemmin.

Washington Postille työskennellyt Jamal Khashoggin nähtiin viimeksi 2. lokakuuta astumassa sisään Saudi-Arabian suurlähetystöön Turkissa. Pian tämän jälkeen käynnistyi massiivinen ja ilmeisen koordinoitu media-operaatio, jossa Khashoggin katoamisesta ja raa’asta murhasta syytettiin suoraan Saudien kruununprinssi Mohammad bin Salmania, joka nousi valtaan kesäkuussa 2017. Yhtä äänekkäästi vaadittiin välittömiä vastatoimia Saudi-Arabiaa ja Salmania vastaan.

Yhtenä päälähteenä murhasyytteille oli pitkään nimeämätön henkilö, joka viime viikolla paljastui Khaled Saffuriksi. On kenties ymmärrettävää, että Saffurin henkilöllisyys haluttiin pitää salassa, sillä hänellä on väitettyjä suhteita al-Qaedaan ja Hamasiin ja lisäksi hän on tunnettu läheinen avustaja Abdurahman Alamoudille, joka vuonna 2004 tuomittiin Yhdysvalloissa 24 vuoden vankeusrangaistukseen al-Qaedan/Libyan suunnittelemasta silloisen Saudien kruununprinssin Abdullahin murha-aikeesta. [1]

Media on jättänyt vähemmälle huomiolle myös sen, että Khashoggilla itsellään oli hyvin lämpimät suhteet jihadisteihin. Hän liittyi 1980-luvulla Muslimiveljeskunta-järjestöön, jonka konservatiivista ja länsivastaista retoriikkaa hän kannatti. Afganistanissa hän poseerasi jihadistien kanssa Kalašnikov kädessä ja tarttui ilolla mahdollisuuteen Osama Bin Ladenin tapaamiseen. Kun Bin Ladenin kerrottiin vuonna 2011 kuolleen, Khashoggi suri tätä näkyvästi (muistamme Bin Ladenin johtaman al-Qaedan olleen alun perin neuvostojoukkoja vastaan Afganistanissa suunnattu CIA:n ja Saudi-Arabian rahoittama järjestö.) [2]

Mutta takaisin alkuun, mikä on mediarummutuksen mahdollinen motiivi?

Kenties saamme siihen osviittaa Trumpin vastaisen kampanjan yhden näkyvimmän hahmon, Obaman CIA:n johtajan John Brennanin twiitistä [3]:

”Jamal Khashoggin ilmeinen kuolema Saudien konsulaatissa on hirmuteko ja kruununprinssi Mohammad bin Salmanin läheiset suhteet Valkoiseen taloon eivät saa olla esteenä Yhdysvaltojen täydelle ja voimakkaalle vastatoimelle.”

Voidaan esittää perusteltu epäilys, että kampanjan tarkoituksena tulehduttaa tai katkaista Trumpin hallinnon välit nykyiseen saudijohtoon. Ei ole myöskään poissuljettua, että siihen olisivat osallistuneet myös saudiarabialaiset toimijat.

Miksi näin?

Vuosi sitten Saudi-Arabiassa tapahtui vallankaappaus, jonka yhteydessä kruununprissi Salman pidätytti miltei 200 prinssiä ja vanhempaa virkamiestä. Yksi heistä oli Saudi-Arabian rikkain mies prinssi Alwaleed bin Talal, jonka tiedetään rahoittaneen USA:n edellisen presidentin Barack Obaman opiskelun Harvardissa. Hänellä on lisäksi merkittäviä omistuksia Twitterissä ja muissa suurissa yhdysvaltalaisyrityksissä. [4]

Myös Hillary Clintonin läheisellä avustajalla Huma Abedinillä, jota Hillary on kutsunut ”toiseksi tyttärekseen”, on tunnetusti tiiviit suhteet Muslimiveljeskuntaan ja Saudi-Arabiaan. [5]

On ilmeistä, että saudien ja heidän tukemiensa muslimiryhmien vaikutus Yhdysvaltain politiikkaan ja yhteiskuntaan on ollut huomattavasti tunnettua merkittävämpää.

Mutta se motiivi? Mikä se voisi olla?

QAnonin kirjoitti vuosi sitten marraskuussa viestissään numero 134 [6]:

Miksi tapahtumat Saudi-Arabiassa olivat poikkeuksellisia?

Kenet pidätettiin?

Mitä pankkitiedot tulevat välittämään?

Lista nimistä, perhehistoriasta, investointi/omistussuhteista ja kahdenvälisistä yhteyksistä.

Esimerkki: Alwaleed bin Talal, Huma Abedin, Barack Obama, Citigroup, USA:n kontrolli

Miksi tämä on merkittävää?

Saudien kuningashuone


Saudien kuningashuoneen USA:n kontrolli

Seuraa rahaa.

Mitkä voimasuhteet muuttuivat juuri?

Nimitettiinkö uusi kuningas?

Sattumaa?

Pimeys VALOON.

Miksi tämä on merkityksellistä?

Yksi sivu kolmiosta poistettu (ensimmäistä kertaa historiassa).

Muut sivut putoamassa.

+++ (Saudien kuningashuone, omaisuus 6 biljoonaa dollaria)
++ (Rothschild, omaisuus 4 biljoonaa dollaria)
+ (Soros, omaisuus 1 biljoona dollaria) [7]

Q


(Oma veikkaiseni tulevista tapahtumista? Kuten niin monesti aiemminkin, Trump purkaa globalistien viritettämän pommin näkyvällä ja näennäisesti Salmania kurittavalla, mutta isossa kuvassa merkityksettömällä vastatoimella).

1. https://www.theepochtimes.com/journalists-hid-identity-of-k…
2. https://www.nytimes.com/…/middleeast/jamal-khashoggi-saudi-…
3. https://twitter.com/JohnBrennan/status/1051062727416958976
4. https://www.theepochtimes.com/saudi-arabias-richest-man-wit…
5. https://thehill.com/…/292310-huma-abedins-ties-to-the-musli…
6. https://qmap.pub/read/134
7. https://qmap.pub/read/133

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow by Email