tiistai 18. syyskuuta 2018

Satanistimafian loppu häämöttää

Surullinen uutinen Syyriasta, viidentoista venäläisen sotilaan saatua surmansa Iljushin Il-20-koneen alasampumisessa.

Venäjä ei kuitenkaan ole vastannut eikä nähdäkseni myöskään aio vastata provokaatioon, vaikka syyttääkin Israelia sen aiheuttamisesta. Miksi? Samasta syystä, josta se ei ole vastannut aiempiinkaan; Turkin alas ampumaan hävittäjään, arvioidusti satojen venäläisten palkkasotilaiden kuolemaan lännen tykistöiskussa ja kahteen ohjusiskuun. Eikä voida unohtaa koko Puna-armeijan kuoron kuolemaa lento-onnettomuudessa joulukuussa 2016, jonka tahallisuutta ei voida tunnettujen tietojen valossa poissulkea.

Koska Putin tietää hyvin tarkkaan mikä vastapuoli tavoittelee. Hän ilmaisi asian selkeästi vuotuisessa tv-ohjelmassa kesäkuussa, jossa kansalaisilla oli mahdollisuus kysyä presidentiltä kysymyksiä. Hän vastasi, ettei kolmatta maailmansotaa ole tulossa, koska se saattaisi tietää ihmiskunnan loppua.

Mihinkään toisen maailmansodan miljoonien sotilaiden konventionaaliseen sodankäyntiin ei ole halua tai edes rahkeita, ainakaan Euroopalla. BBC:n vuonna 2016 tuottamassa dokudraamassa Inside the War Room, kuvataan uskottavasti miten rajallinen konventionaalinen yhteenotto Venäjän ja Naton välillä eskaloidaan nopeasti taktisiin ja tämän jälkeen strategisiin ydinaseisiin.

Lopputulemana olisivat vähintään miljoonat kuolleet ja täysin polvilleen lyödyt yhteiskunnat puolin ja toisin ja tämä sopisi satanistien suunnitelmiin täydellisesti. Jos mahdollista pedofiilieliitti välittää ”omien” kansalaistensa hengestä vielä vähemmän kuin venäläisten tai kiinalaisten. He haluavat hyvin konkreettisesti tuhota ihmiskunnan niin kuin me sen tunnemme ja jättää pienen kituvan ihmisjoukon palvelemaan mielihalujaan.

Putin tietää tarkalleen myös sen, että lännessä ja erityisesti Yhdysvalloissa on käynnissä armoton taistelu rikollisen syvän valtion ja laillisen hallinnon välillä. Myös tämän hän on ilmaissut selvästi, viimeksi elokuun lopulla kommentoidessaan uusia Venäjälle asetettuja pakotteita: ”Merkitystä ei ole ainoastaan Yhdysvaltain presidentin mielipiteellä. Sitä [merkitystä] on niin kutsutun syvän valtion kannalla, hallitsevan luokan, ilmaisun laajassa muodossa.”

Loppuviimein kyse on globaalista informaatiosodasta, jossa panoksensa on koko ihmiskunnan vapaus, ja jota ei voiteta tykeillä ja teräksellä ja vielä vähemmän ydinaseilla.

Miksi tilannetta pyritään eskaloimaan juuri nyt? Nähdäkseni koska tuossa sodassa on alkamassa ratkaiseva taistelu. Trump ilmoitti tänään julkaisevansa valtaosan aiemmin salatuista avustajalleen Carter Pagelle haetusta FISA-salakuunteluoikeuden dokumenteista ja lisäksi useiden Venäjä-tutkimukseen osallistuneiden täydellisen kirjeenvaihdon ja haastattelutiedot.

Miksi julkistus tuntuu aiheuttavan paniikkia Washingtonissa ja valtamediassa? Mitä se tulee sisältämään jo tunnettujen tietojen lisäksi? Siis niiden, että Trumpin kampanjan ja myöhemmin presidentti Trumpin vastaisen ajojahdin taustalla olivat Hillaryn Clintonin kampanjan ja demokraattipuolueen maksama vahvistamaton materiaali ja korruptoituneet viranomaiset Obaman hallinnon huipulla.

Qanon, joka on ollut täysin oikeassa FISA:n ja siihen liittyvien dokumenttien tulevasta julkaisusta, kertoo siitä seuraavaa:

Täydellinen FISA-hakemus tulee välittömästi vahvistamaan sen allekirjoittaneiden laittoman toiminnan. Näihin kuuluvat Trumpin apulaisoikeusministeri Rod Rosenstein, joka on vastuussa erikoissyyttäjä Robert Muellerin Venäjä-tutkimuksesta. Tämä tulee johtamaan joko Rosensteinin siirtymiseen syrjään, eroamiseen tai erottamiseen.

Se tulee osoittamaan Obaman hallinnon tarkoituksellisesti esittäneen FISA-oikeudelle väärää tietoa, ainoana tarkoituksenaan vaikuttaa vuoden 2016 vaaleihin ja että syytteet Venäjän sekaantumisesta vaaleihin olivat yksinomaan projektiota.

Ne implikoivat brittien tiedustelupalveluiden MI5:n, MI6:n ja SIS:n ja australialaisten korkea-arvoisten viranomaisten osallisuuden, jotka istuttivat vakoojia Trumpin kampanjaan. Lisäksi implikoituvat republikaanipuolueen jäsenet senaatissa ja kongressissa ja Five Eyes vakoiluverkosto, johon kuuluvat Australia, Kanada, Uusi Seelanti, Iso-Britannia ja USA.

Lisäksi ne osoittavat valtamedian toimijoiden ylimmän johdon osallistuneen suunnitelman toteuttamiseen.

Koko operaatio toimeenpantiin Obaman valkoisen talon koordinaatiossa ja valvonnassa.

Nämä tiedot pohjustavat Trumpin oikeusministerin Jeff Sessionsin nimittämän syyttäjän John Huberin oikeudenkäyntejä syvää valtiota vastaan. Tähän liittyen tiedämme Yhdysvaltain oikeusjärjestelmässä olevan täysin poikkeuksellinen 50-kertainen määrä suljettuja syytteitä.

Miten globaalia valheiden korttitaloa kyetään puolustamaan, kun nämä tiedot ovat ulkona?

Ei mitenkään. Satanistimafian loppu häämöttää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow by Email