torstai 20. syyskuuta 2018

Q:n vahvistus maan ulkopuoliselle elämälle ja salaisille avaruusohjelmille

QAnon vahvisti viimeisissä viesteissään sekä maan ulkopuolisen elämän olemassaolon, sekä salaiset virallisten avaruusohjelmien ulkopuoliset ohjelmat.


Kysymys: Olemmeko yksin? Roswell? [Tunnettu väitetty ufojen löytöpaikka].

Vastaus: Emme. Korkein salausluokitus. Ota huomioon avaruuden laajuus.
 
 

Kysymys: Lavastiko Nasa kuulaskeutumiset? Olemmeko käyneet kuussa sen jälkeen? Onko salaisia avaruusohjelmia olemassa? Onko tämä syy sille, että Avaruusjoukot [Trumpin ehdottama Yhdysvaltain armeijan kuudes haara] perustettiin?

Vastaus: Väärin, kuulaskeutumiset ovat todellisia. Ohjelmia on olemassa julkisesti tiedossa olevien ulkopuolella.

Niille, jotka aihetta ovat seuranneet pidempään, nämä tiedot eivät tulleet yllätyksenä.

Helppo lähestymiskulma aiheeseen ovat esim. Dr. Steven Greerin videot, joista voin suositella lämpimästi viimevuotista dokumenttia Unacknowledged (löytyy mm. Netflixistä) (Trailer).


Ohessa pitkä, mutta antoisa luento Greeriltä, jonka aikana hän esittää vaikuttavan määrän virallista todistusaineistoa:


Huomionarvoisia mainittuja dokumentteja:

- 20.3.1950, laatija Yhdysvaltojen armeijan ilmavoimien lähde, vastaanottaja FBI:n pääjohtaja Jay Edgar Hoover: Kolme lentävää lautasta saatu haltuun New Mexicossa. Jokaisessa oli kolme ihmisenkaltaista matkustajaa. Yhdysvaltain hallinnolla on alueella voimakas tutka, jonka epäillään vaikuttaneen haitallisesti lentävien lautasten ohjausmekanismeihin. (00:12:30)
- 21.11.1950, laatija Kanadan liikenneministeriö, Wilbert Smith, tehtävänantona selvittää amerikkalaisten toimia: Lentäviä lautasia on olemassa. Aihe on luokiteltu salaisemmaksi kuin vetypommiin liittyvä tutkimus. Lautasten toimintamekanismi on tuntematon. (00:16:00)
- 1953, laatija CIA:n päällikkö Walter B. Smith, vastaanottaja Psykologisen Strategian Johtoryhmä: Toimitan tänään Kansallisen Turvallisuuden Ryhmälle ehdotuksen, jossa on tultu lopputulokseen, että UFO:hin liittyvillä ongelmilla on vaikutusta psykologiseen sodankäyntiin ja sen lisäksi tiedusteluun ja operaatioihin. Ehdotan että keskustelemme ryhmän aikaisessa tapaamisessa näiden ilmiöiden käyttämisestä psykologisen sodankäynnin tarkoituksiin. (00:20:32)
- 3.8.1963, laatija James Jesus Angleton III, salakuuntelulaite tallenteen tiivistelmä, kohde Marilyn Monroe: Monroella oli ollut suhde Yhdysvaltain presidentin Kennedyn kanssa. Presidentti oli maininnut Monroelle käyneensä ilmavoimien salaisessa tukikohdassa tarkastamassa esineitä ulkoavaruudesta. Toimittaja Kilgallen sanoi uskovansa tarinan alkuperän olevan New Mexicossa 40-luvun lopulla sattunut tapaus, jota hän oli tutkinut 50-luvulla ja johon liittyi Yhdysvaltojen ja Iso-Britannian yritys identifioida lentävien lautasten ja niiden matkustajien alkuperä. Marilyn uhkasi pitää tiedotustilaisuuden ja paljastaa kaiken. [Kaksi päivää myöhemmin Monroe löydettiin kuolleena.] (00:41:40)

Greer esitti luennolla myös omaa aiheeseen liittyvää kirjeenvaihtoaan:

- 3.12.1993, laatija John L. Peterson, vastaanottaja Steven Greer: Viesti koskee Greerin ja CIA:n päällikön James Woolseyn välistä suunniteltua tapaamista. Woolsey oli halunnut tavata Greerin liittyen Operaatio Starlightiin, joka oli Greerin yritys saada presidentti Clinton paljastamaan UFO:hin ja teknologiaan liittyvä salailu. Woolsey kertoo tehneensä kyselyitä, mutta kukaan ei kerro hänelle mitään. (01:11:44)
- 28.3.1994, laatija Hans-Adam Liechtenstein, Liechtensteinin ruhtinas, vastaanottaja Steve Greer: Liechtenstein sanoo tukevansa Greerin pyrkimyksiä saada Clintonin hallinto suostumaan tähän kiistanalaiseen suunnitelmaan, mutta olevansa erittäin skeptinen sen onnistumisesta. Liechtensteinin tietojen mukaan Greer on oikeassa arviossaan ryhmästä, josta he keskustelivat ja joka kontrolloi tietoa. Hän uskoo heillä olevan erittäin hyvä syy olla paljastamatta sitä julkisesti ja siksi hän epäileekin Greerin suunnitelmien onnistumista. (02:34:42)
- 3.9.1995, laatija amiraali Lord Hill Northon, entinen Iso-Britannian puolustusministeriön päällikkö, vastaanottaja Steven Greer: Northon kiittää Greeriä hänen saavuttuaan tapaamaan häntä elokuussa. Hän sanoo lukeneensa Greerin jättämän materiaalin ja sanoo lukevansa sen uudestaan. Hän kertoo materiaalin olevan hyvin selkeää ja luotettavaa. (01:28:18)
- 28.6.1995, laatija William H. Miller, vastaanottaja kontra-amiraali T.R Wilson, Pentagonin Joint Chiefs of Staffsin varatiedustelupäällikkö: Miller kirjoittaa Millerin ja Steve Greerin suunnitellusta tapaamisesta. (02:35:32)
- 16.1.2007, laatija Ranskan puolustusministeriö, vastaanottaja Steven Greer: Kirje liittyy Ranskan hallituksen aloitteeseen ottaa Ranskasta käsin ystävämielinen ja diplomaattinen yhteys maan ulkopuolisiin sivilisaatioihin. (03:02:04)

Avaruusteknologiaa kehittävissä yrityksissä elämäntyönsä tehnyt William Tompkins kertoo salaisista avaruusohjelmista elämäkerrassaan: https://olemisenmiellyttavakeveys.blogspot.com/2018/12/avaruusteknologiateollisuuden.html

Syvemmälle aiheeseen luotaavat Dr. Michael Sallan kirjat, jotka käyvät läpi mm. salaisten avaruusohjelmien tietovuotajien kuten Corey Gooden ja Randy Cramerin tietoja. (Ohessa yhteenvetoni yhdestä Sallan kirjasta: Insiders Reveal Secret Space Programs & Extraterrestrial Alliances: http://olemisenmiellyttavakeveys.blogspot.com/2015/11/overview-of-michael-salla-book-insiders.html (englanniksi)).

Kosminen Valo-blogi on avannut salaisia avaruusohjelmia ja niihin liittyvää aihepiiriä ansiokkaasti suomeksi: https://kosminenvalo.wordpress.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow by Email