sunnuntai 17. kesäkuuta 2018

Valheen tummat vedet

Vaikka Yhdysvaltain oikeusministeriön ylitarkastajan tutkimusraportin aiemmin tällä viikolla julkaistu ensimmäinen osa ei ollutkaan odotetusti täysi versio, sisälsi se kuitenkin hyvin mielenkiintoisia tietoja.

Saimme vahvistuksen siihen, että liittovaltion poliisin FBI:n ylimmillä portailla oltiin päätetty estää Trumpin valinta presidentiksi. Näistä samoista väitteistä Trumpia syytettiin mielenvikaiseksi vielä vuosi takaperin.

”Rikos lapsia vastaan??? Tietääkö kukaan mitä tämä tarkoittaa?”, kysyi Trumpin ensimmäisen turvallisuusneuvonantajan kenraali Michael Flynnin poika Twitterissä.

Hän viittaa raportin kohtaan, joka käsittelee New Yorkin poliisin takavarikoiman Hillaryn läheisen avustajan Huma Abedinin miehen Anthony Weinerin tietokoneen tietoja. Tietokone takavarikoitiin liittyen tutkimuksiin Weinerin sekstailusta, alastonkuvien lähettämisestä alaikäiselle.

Weinerin tietokoneelta löytyi 650 000 Abedinin sähköpostia, joista tuhannet olivat Hillary Clintonin lähettämiä. New Yorkin poliisi toimitti sähköpostit FBI:lle, koska se sanoi epäilevänsä niiden liittyvän tutkimukseen Hillary Clintonin yksityisten sähköpostiservereiden käyttöön.

Tiedämme ylitarkastajan julkaisemista tiedoista FBI:n varajohtajan Andrew McCaben kuitenkin viivytelleen kolme viikkoa ennen kuin toimitti sähköpostit eteenpäin, vaikka niitä pyydettiin häneltä tutkittavaksi.

Hieman ennen vaaleja FBI:n johtaja James Comey ilmoitti sähköpostitutkimuksen uudelleenavaamisesta uuteen aineistoon perustuen. Vain kahdeksan päivää myöhemmin hän kertoi, että sähköpostit oli käyty läpi ja tapaus suljetaan jälleen ilman syytteitä.

Monet hämmästelivät kuinka oli mahdollista tutkia niin suuri määrä sähköposteja näin lyhyessä ajassa. Comey itse kommentoi sen olleen mahdollista ”kiitos teknologiamme taikuuden”, jonka yksityiskohdat eivät olleet hänen tiedossaan. 


Mielenkiintoista kyllä, vaikka ylitarkastajan julkaisemassa materiaalissa on käyty tarkasti läpi FBI:n sähköpostitutkimukseen osallistuneiden henkilöiden keskinäistä kommunikaatiota, ei niistä löydy viittauksia siihen, että he olisivat missään vaiheessa keskustellut itse sähköpostien tutkimisesta tai niiden sisällöstä.

Muistamme myös kenraali Flynnin kommentoineen samaa aihetta hieman ennen presidentinvaaleja, kun hän jakoi Twitterissä kaksi siihen liittyvää artikkelia.

Ensimmäinen oli True Punditin artikkeli, jonka mukaan nimettömät New Yorkin poliisin lähteet kertovat Weinerin koneelta löytyneen todistusaineistoa ”joka laittaa Hillaryn ja hänen henkilökuntansa vankilaan loppuiäkseen”. Lähteiden mukaan rikokset koskivat rahanpesua, lasten hyväksikäyttöä, seksuaalirikoksia lapsia vastaan, vääriä valoja, korruptiota, oikeuslaitoksen toiminnan ehkäisemistä ja muita vakavia rikoksia. [1]

Toinen oli kaksi päivää myöhemmin julkaistu Breitbartin artikkeli, joka perustui yksityisen sotilasalan yrityksen Blackwaterin perustajan Erik Prince radiohaastatteluun. Prince kertoi siinä, että hänen New Yorkin poliisissa työskentelevien lähteiden mukaan Obaman oikeusministeriön tehneen kaikkensa, jotteivät Weinerin koneelta löytyneet raskauttavat todisteet johda syytteisiin. [2]

Hän sanoi New Yorkin poliisin löytäneen 650 000 sähköpostin joukosta ”kaikenlaista, mukaan lukien rahanpesua, alaikäisten seksiä, korruptiota, ja, tietenkin, paljon todisteita epäasiallisesta käsittelystä, salaisen tiedon lähetyksestä/vastaanottamisesta, kaikkein salaisimpiin salausluokituksiin asti.”

Princen mukaan sen sijaan, että keskusrikospoliisi olisi tutkinut sille toimitetun materiaalin ja nostanut syytteitä, FBI viivytteli tapauksen kanssa. Kun NYPD uhkasi itse pitää asiasta tiedotustilaisuuden, se sai kimppuunsa Obaman oikeusministeriön, joka uhkasi syyttää tapaukseen täysin liittymätöntä henkilöä kaksi vuotta aiemmin New Yorkin poliisin pidätyksessä kuolleen Eric Garnerin kuolemasta.

Tiedämme, että Obaman oikeusministeri Loretta Lynch vaihtoi koko Garnerin tapausta tutkineen liittovaltion tutkijaryhmän 24. syyskuuta 2016. Lisäksi ABC News raportoi tuolloin haastattelemiensa kansalaisoikeusasianajajien mukaan oikeusministeriön puskevan syytteeseen asettamisia tapaukseen liittyen.

Ylitarkastajan raportin huhtikuussa julkaistuista tiedoista opimme, että Lynch tosiaan oli yhteydessä New Yorkin FBI:n kenttätoimistoon liittyen Eric Garnerin kuolemaan. Niissä on FBI:n silloisen varajohtajan Andrew McCaben lausunto: ”kiireesti kootusta puhelinkonferenssista oikeusministerin kanssa, jossa Lynch toimitti heille saman viestin” vuodoista, erityispainotuksen ollessa näkyvässä asemassa olevassa FBI:n New Yorkin kenttätoimiston tutkimuksessa Eric Garnerin kuolemaan. McCaben mukaan ”hän ei ollut koskaan kuullut hänen [Lynchin] käyttävän voimakkaampaa kieltä.”

Mutta palataan alkuun, mihin Flynn Jr. viittasi kysymyksellään?

Se koskee nyt julkaistun ylitarkastajan raportin sivua 294, jossa käsitellään FBI:n tutkijan Randy Colemanin kirjoittamia muistiinpanoja päivämäärällä 4.10.2016 [3]:


(1) Anthony Wiener
(2) [poistettu asiaankuulumattomana]
(3) Wiener – tekstailu 15 v. [vuotias] – Seksuaalisesti Epäsiveellinen
26.9 – liittovaltion etsintälupa – IPhone/IPAD/kannettava tietokone
Kannettavan tietokoneen alustava tutkimus – tuhannet sähköpostit
Hillary Clinton & Säätiö
Rikos Lapsia Vastaan


Coleman kertoi tutkijoille muistiinpanojensa koskevat mitä luultavimmin hänen ensimmäisenä aamulla saamaansa tiedonantoa alaisiltaan rikosten tutkimusyksikössä.

FBI:n silloisen johtajan James Comeyn kalenterissa oli merkintä tapaamisesta Colemanin kanssa 09:00 – 09:30 samana aamuna.

Colemanin mukaan olisi poikkeuksellista tavata FBI:n johtaja kahden kesken, mutta ettei hän muista tapaamista.

Myös Comey kertoi tutkijoille, ettei hän muista tapaamista. Kun hänelle näytettiin Colemanin muistiinpanoja, hän sanoi, ettei hän muista saaneensa niissä olevia tietoja.

Myöskään haastateltu Comeyn silloinen kansliapäällikkö James Rybicki ei muistanut tapaamista. FBI:n toinen apulaisjohtaja David Bowdich sanoi, että hän saattoi olla tapaamisessa, muttei muistanut sitä.

Emme saa siis ainakaan ylitarkastajan raportista vastausta Flynnin kysymykseen, sillä kukaan ei tunnu muistavan mitään. Mikä oli tämä rikos lapsia vastaan, joka listattiin kannettavan tietokoneen alustavan tutkimuksen ja Hillary Clintonin ja säätiön alla. Weiner itse sai tuomion viestittelystä yhden 15-vuotiaan kanssa ja se mainittiin muistiinpanoissa selkeästi omana kohtanaan.

Tämä on jälleen uusi kysymyksiä herättävä löydös tutkimukseen, jota kansalaistutkijoiden parissa kutsutaan nimellä pizzagate (liittyen Hillary Clintonin avustajan John Podestan vuodettujen sähköpostien kautta alkaneeseen tutkimukseen).

Kuinka valtamedia on lähestynyt näitä hyvin epätavallisia löydöksiä sinä aikana, kun ne ovat kuluneen puolentoista vuoden ajan herättäneet keskustelua?

Ainostaan väittämällä, että koko tapauksessa on kyse YHDESTÄ pitseriasta. Tuoreimpana esimerkkinä viime torstainen Helsingin Sanomien artikkeli salaliitoteorioista:

”Viime vaalien myllerryksessä julkisuuteen tunki mitä oudoimpia valeuutisia ja hämäriä salaliittoteorioita, joista häiriintynein oli ehkä väite demokraattipoliitikkojen pyörittämästä lapsipornoluolasta pizzaravintolan kellarissa.”


Tämä ei voisi olla kauempana totuudesta. -Kukaan- ei ole koskaan väittänyt tällaista.

Se on sama kuin sanoisi tutkijoiden väittävän, että KAIKKI Italian mafian toiminnot sijaitsevat yhden kerrostalon ullakolla ja tämän todistavan, ettei koko mafiaa ole olemassa. Tämä olisi yksinkertaisesti valheellinen ja absurdi väite.

Kansainvälisestä rikollisorganisaatiosta, johon kuuluu erittäin vaikutusvaltaisia henkilöitä ja joka käyttää pedofiliaa mm. mustamaalaamis- ja initiaatiotarkoituksiin, on saatavilla -hyvin- paljon tietoja vuosikymmenten ajalta, jos aiheeseen vain suostuu tutustumaan.

Yllämainitun Helsingin Sanomien artikkelin kaltaisten tekstien ainoa tarkoitus on kuitenkin saada ihmiset pysymään poissa tällaisen ”vaarallisen” ja ”kielletyn” aiheen parista. Sellaisen joihin vain huonot, tyhmät ja hullut ihmiset perehtyvät.

Miksi? Koska henkilöt jotka median narratiivia kontrolloivat ja jotka sen välityksellä ajatteluamme, maailmankuvaamme ja identiteettiämme muokkaavat, ovat -hyvin hyvin- sairaita yksilöitä, kuin ovat myös heidän suojelemansa marionetit. Ja aivan viimeisenä he tahtovat yleisönsä havahtuvan tähän tosiasiaan.

Kun tieto yrityksistä huolimatta kuitenkin pakotetaan ruohonjuuritasolta kaikkien tietoisuuteen ja valheen kulissit kaatuvat, maailma ei ole koskaan entisensä. Se muuttuu nopeasti huomattavasti vähemmän manipuloivaksi, vihaiseksi, itsekkääksi ja sotaisaksi.

Kuitenkin, ennen kuin totuus vapautta meidät, tulee meidän ensin kohdata valhe, ja sen laajuus ja syvyys tulevat syvästi järkyttämään meitä. Mutta se tulee kohdata. Se on pakko kohdata.


1.https://truepundit.com/breaking-bombshell-nypd-blows-whistle-on-new-hillary-emails-money-laundering-sex-crimes-with-children-child-exploitation-pay-to-play-perjury/
2.https://www.breitbart.com/radio/2016/11/04/erik-prince-nypd-ready-make-arrests-weiner-case/
3.https://www.scribd.com/document/381806611/OIG#from_embed

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow by Email