perjantai 15. joulukuuta 2017

Salaliittokudelma FBI:ssä ja oikeusministeriössä

Yhdysvaltain hallinnon tarkastusvirasto on miltei vuoden ajan tutkinut Yhdysvaltain liittovaltion poliisin FBI:n ja oikeusministeriön politisoitumista. Tutkimuksen tarkoituksena on ollut selvittää ovatko virastot tehneet tai jättäneet tekemättä jotain poliittisista motiiveista. Tällä hetkellä tutkimuksen materiaali käsittää 1,2 miljoona sivua.

Virasto julkaisi aiemmin tällä viikolla tutkimukseen liittyen tekstiviestejä, jotka on lähetetty FBI:n vastavakoilun kakkosmiehen Peter Strzokin ja FBI:n/oikeusministeriön asianajajan Lisa Pagen välillä elokuun 2015 ja joulukuun 2016 välisenä aikana. Niissä he kutsuvat presidenttiehdokas Donald Trumpia mm. ”idiootiksi”, ”tolloksi” ja näkivät hänen mahdollisen voittonsa presidentinvaaleissa ”kauhistuttavana.” [1]

Kesäkuun 15. päivä 2016 lähetetyssä viestissä Strzok kirjoittaa Pagelle:

“Haluan uskoa polkua, jonka heitit esille pohdittavaksi Andyn toimistossa, ettei ole mitään mahdollisuutta hänen tulevan valituksi – mutta pelkään ettemme voi ottaa tuota riskiä. Se on kuin vakuutussopimus siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että kuolet ennen kuin olet 40.”

Andyn toimisto viittaa FBI:n apulaispäällikköön Andrew McCabeen ja vakuutussopimus mitä ilmeisemmin Fusion GPS:n tuottamaan ns. Steelen Venäjä-kansioon, jonka avulla FBI sai oikeusministeriöltä FISA-luvan Trumpin kampanjan salakuunteluun. Kansion tiedot väittivät Venäjällä olevan mm. seksuaalisesti arveluttavaa materiaalia Trumpista, jota voitaisiin käyttää hänen painostamiseen ja Putinin tukeneen Trumpia ainakin viiden vuoden ajan tarkoituksenaan aiheuttaa hajaannusta länsiliittoutumien välille.

Steelen Venäjä-kansiosta olemme jo aiemmin oppineet, että sitä rahoittivat sekä Hillaryn kampanja että demokraattipuolue. Uutena tietona tarkastusvirasto kertoi viime viikolla oikeusministeriön apulaispäällikön Bruce Ohrin olleen yhteydessä Fusion GPS:ään samaan aikaan kun FISA-hakemus jätettiin oikeusministeriölle. Viraston tiedoista ilmeni myös, että Ohrin vaimo Nellie Ohr palkattiin Fusion GPS:lle työskentelemään samaisen Venäjä-kansion parissa, tehtävänään koordinoida sen valmistelua MI6-agentin Christopher Steelen kanssa. [2]

Strzok johti keväällä 2016 tutkimusta myös liittyen toisen presidenttiehdokkaan Hillary Clintonin henkilökohtaisen sähköpostiserverin käyttöön salaisten virallisten sähköpostien lähettämiseen ja osallistui mm. Clintonin haastatteluun. Hänen suosituksestaan tutkimuksen muistion teksti muutettiin muodosta ”törkeä huolimattomuus” muotoon ”äärimmäinen varomattomuus”. [3]

Muutos on merkittävä, sillä ”törkeä huolimattomuus” on peruste oikeustoimille. Senaatin oikeuslaitoksen puhemiehen Chuck Grassleyn mukaan FBI:n silloinen johtajan Comey ja muut FBI:n virkailijat katsoivat tapauksen täyttävän ”törkeän huolimattomuuden” kriteerit ennen muutoksia. Muutoksen jälkeen Comey kuitenkin ilmoitti kesäkuussa 2016, ettei oikeusministeriön tutkijoilla ollut tarpeeksi todisteita Clintonin aikomuksesta toimia laittomasti.

Lisäksi Strzok avasi kesäkuussa 2016 Muellerin johtaman FBI:n tutkimuksen väitettyyn Venäjän suorittamaan Yhdysvaltain presidentinvaalien peukalointiin -- FBI:ssä on 35 000 työntekijää. Kiireinen mies siis tämä agentti Strzok.

Mueller päätyi siirtämään Strzokin pois tutkimuskomissiosta elokuussa 2017, sen jälkeen, kun tarkastusvirasto oli tuonut julki hänen vahvasti politisoituneet viestinsä. Myös Page työskenteli Muellerin tutkimuskomissiossa, mutta jätti sen ennen kuin hänen ja Strzokin väliset viestit tulivat julki.

Eikä tarina pääty tähän; vain tunteja sen jälkeen, kun FBI oli lokakuussa 2016 sattumalta löytänyt Hillary Clintonin sähköposteja Anthony Wienerin tietokoneelta (Wiener oli Hillaryn läheisen avustajan Huma Abedinin mies, joka nyt kärsii 21 kuukauden vankilatuomiota alaikäiselle lähetettyjen alastonkuvien johdosta), FBI:n agentti Strzokin vaimo Melissa Hodgman ylennettiin vaikutusvaltaiseen asemaan arvopaperi- ja pörssikomissiossa (SEC). Hänen tehtävänään oli hallinnoida mitkä arvopaperi- ja finanssirikokset lähetetään FBI:lle ja oikeusministeriölle tutkittaviksi. [4]

Liittovaltion lähteiden mukaan New Yorkin FBI:n toimisto, joka käsitteli Weinerin tietokoneen tietoja, ilmoitti Strzokille ja FBI:n varajohtajalle McCabelle löytäneensä siltä viestejä, jotka liittyivät Hillary Clintonin sähköpostitutkimukseen. Suurin osa tietokoneella olleesta 650 000 sähköpostista oli Abedinin tililtä.

True Punditin haastattelemien FBI:n lähteiden mukaan Strzokin vaimon ylennys välittömästi uusien Hillaryn sähköpostien paljastumisen jälkeen ei ollut sattumaa: ”Tässä ei ole sattumia. Ei tällä joukolla. He halusivat hänen vaimonsa tuohon SEC:n tehtävään syystä.”

On ilmeistä, että McCabe, Strzok ja muut FBI:ssä tiesivät, että uudet sähköpostit luultavasti johtavat Hillaryn sähköpostitutkimusten uudelleenavaamiseen. Näin tapahtuikin kaksi viikkoa myöhemmin FBI:n johtajan Comeyn toimesta. Tietokoneelta löytyneet tuhannet Clinton säätiön toimintaan liittyvät viestit, mukaan lukien veroparatiisitiedot, olivat kuitenkin huomattavasti paremmin suojattuja ikävältä julkisuudelta ja mahdollisilta oikeustoimilta Strzokin vaimon istuessa SEC:ssä. [Lisää löydetyistä sähköposteista tässä blogini tekstissä.]

On käymässä yhä selvemmäksi, että vaikutusvaltaiset yksilöt FBI:ssä ja oikeusministeriössä valmistelivat yksityiskohtaista salaliittokudelmaa presidenttiehdokas Trumpia vastaan, sen varalta, että hän tulisi valituksi ja laittoivat suunnitelmansa täytäntöön, kun näin tapahtui. Lisäksi he todennäköisesti suojelivat toista presidenttiehdokasta rikosoikeudellisilta seuraamuksilta.

Kyseessä ovat erittäin raskauttavat syytökset; rikollisen suojelu, maanpetos ja vallankaappauksen valmistelu. Voimme odottaa lisää vastaavia syytöksiä, sillä tarkastusvirasto ei vielä ole luovuttanut tuloksia oikeusministerille syyteharkintaan. Toimilla on ollut myös vakavia geopoliittisia vaikutuksia, kun kahden ydinasevaltion, Yhdysvaltojen ja Venäjän, välit ovat niiden takia edelleen kiristyneet.

Voimme tässä yhteydessä jälleen oikeutetusti kysyä miksei luotettava suomalainen valtamedia näytä lainkaan uutisoivan näistä historiallisista ja tyrmistyttävistä tiedoista, vaan joudut lukemaan niistä suomeksi blogista?

1. http://edition.cnn.com/…/peter-strzok-texts-rele…/index.html
2. https://theconservativetreehouse.com/…/an-investigative-pa…/
3. http://nordic.businessinsider.com/peter-strzok-clinton-ema…/
4. https://truepundit.com/insurance-hours-after-fbi-found-cla…/


~

Suomensin The Epoch Timesin tuottaman erinomaisen infografiikan, jonka avulla presidentinvaaleihin liittyvä monimutkainen salaliittokudelma on paremmin hahmotettavissa.
 
 

Dropbox: https://www.dropbox.com/s/t4bm88ei9v77jiy/Muistio%20ja%20muuta%20tunnettua%201.1.jpg?dl=0 

(jos Dropbox pyytää rekisteröitymään, ikkunan voi ohittaa sulkemalla sen)

Google Drive: https://drive.google.com/open?id=1BccUDBQQXmEWFtOGbpt5bZz6xNPZ3X98

(jos resoluutio on liian alhainen, kuvan lataamisen koneelle tulisi auttaa)

~

20.5.18. Vyyhti jatkaa purkautumistaan. Viimeisimpänä tietona FBI:n Trumpin kampanjan läheisyyteen istuttamat "tiedonantaja" [vakoojat], jotka mitä ilmeisemmin eivät vain keränneet tietoja, vaan pyrkivät aktiivisesti likaamaan kampanjan jäsenten käsiä, jotta "vakuutussopimus", FBI:n Trumpin kampanjan kohdistama operaatio, saataisiin virallisesti avattua:

https://olemisenmiellyttavakeveys.blogspot.fi/2018/05/minka-taakseen-jattaa.html

~

16.6.18. Torstaina julkaistun oikeusministeriön ylitarkastajan raportin ensimmäinen osa paljastaa oikeusministeriön tahallisesti piilottaneen FBI:n vastavakoilun toisen apulaisjohtajan ja Trumpin kampanjan tutkintaa johtaneen Peter Strzokin elokuussa 2016 lähettämän vastauksen oikeusministeriön asianajaja Lisa Pagelle.

Lisa Page: Trumpista ei koskaan tule presidenttiä, eikä niin? Eikö niin?!

Peter Strzok: Ei. Ei hänestä tule. Me estämme sen.


https://thehill.com/policy/national-security/392284-fbi-agent-in-texts-well-stop-trump-from-becoming-president


On selvää miksi viesti jätettiin aiemmin julkaistuista viesteistä kokonaan pois  (sitä ei siis sensuroitu, niin kuin monet muut viestit, vaan poistettiin kokonaan.) Se olisi liian aukottomasti paljastanut liittovaltion viranomaisten salaliiton Trumpin presidenttiyden estämiseksi.


~

1 kommentti:

  1. Hyvin kattavasti ja kunniakkaasti tuo esille FBI:n politisoituneet solmut mainiten myös joukon lähteitä.

    VastaaPoista