sunnuntai 30. syyskuuta 2018

Fasismi nousee!

”George Soros haluaa täyttää Italian ja Euroopan siirtolaisilla. Hän haluaa, että Italiasta tulisi valtava pakolaisleiri, koska hän pitää orjista.”Matteo Salvini, Italian sisä- ja varapääministeri.

Salvini on kommentoinut myös Soroksen Open Society säätiön pyrkimyksiä:

”Joten ei enää [olisi] perheitä, joissa on äiti ja isä. Eikö ole parempi, että meillä on ’avoin yhteiskunta’, jossa on kuusi isää, kolme äitiä, 18 isovanhempaa ja kuusi serkusta, jotka myös vaihtavat sukupuolta päivän mielialan mukaan.

Tämä on projekti, jonka he haluavat jättää lapsillemme. Miksi? Koska sen jälkeen sinulla ei ole enää miestä ja naista – sinulla on numero, esine, ilman oikeuksia, ilman historiaa, ilman ajatuksia, ilman kansalaisuutta, ilman identiteettiä.

He ovat erittäin hyvin organisoituneita vihollisia, ja he ovat hyvin rikkaita.

Mutta me tulemme voittamaan. Koska historia kertoo meille, että kun ihmiset heräävät ja ymmärtävät olevansa vaarassa, he reagoivat.”


Antisemitismi, rasismi, ja salaliittoteoriat ovat kaapanneet vallan EU:n neljänneksi suurimmassa taloudessa? Mitä virkaa on EU-armeijalla, jossei kykene pysäyttämään fasismin nousua edes Euroopassa?

Nyt on toimittava, sillä Salvinin populistipuolueen kannatus on sen valtaannousun jälkeen tuplaantunut 17 prosentista miltei 30 prosenttiin!


/s

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow by Email