torstai 14. kesäkuuta 2018

Ylitarkastajan raportti ovella

Pitkään odotetun USA:n oikeusministeriön ylitarkastajan oikeusministeriön ja FBI:n politisoitumista selvittäneen tutkimuksen ensimmäinen osa julkaistaan yleisölle tänään klo. 22 Suomen aikaa. Se käsittelee ennen presidentinvaaleja suoritettua tutkimusta Clintonin yksityisen sähköpostiserverin käyttöön.

On odotettavissa, että raportti sisältää erittäin raskauttavia syytöksiä vallan väärinkäytöksistä Hillaryn suojelemiseksi.

QAnonin tietojen mukaan raportti on kuitenkin apulaisoikeusministeri Rod Rosensteinin vahvasti sensuroima. Trump kykenee julkaisemaan sensuroimattoman version, mutta aikoo odottaa tutkimuksen kahta seuraavaa osaa, jotka käsittelevät kertomusta Venäjän sekaantumisesta Trumpin kampanjaan ja presidentinvaaleihin.

Median odotettu päähyökkäyssuunta on vähätellä raportin tietoja ja syyttää Trumpia sen tuottamisesta poliittisiin tarkoituksiin. Tämän tekee kuitenkin vaikeaksi se, että ylitarkastaja oli Obaman nimittämä ja lisäksi demokraatti.

Jos media ei kykene kiistämään tai piilottamaan tietoja, pyrkii syvä valtio siirtämään huomion muualle. Tästä syystä väärän lipun hyökkäysten riski on suuri. Venäjä on varoittanut uudesta kaasuiskusta Syyriassa.

Uudella iskulla syvä valtio saavuttaisi kolme tavoitetta; siirtäisi huomion muualle raportista, veisi huomion pois jalkapallon MM-kisoista Venäjällä ja kiristäisi jälleen ainakin näennäisesti USA:n ja Venäjän suhteita.

Ymmärrettävästi Trump ei kykene syyttämään iskusta liittolaistensa tiedustelupalveluita ja vielä vähemmän oman syvän valtion elementtejä, joten tilanne jouduttaisiin luultavasti jälleen purkamaan keskinäisellä sopimuksella ja symbolisella iskulla.

Nämä kriittiset hetket syvän valtion paljastamisessa ja hajottamisessa ovat jälleen hyviä hetkiä rukoilla ja medioita rauhaa koko planeetalle.


~

Päivitys:

Vuodetut tiedot tänään julkaistavan oikeusministeriön ylitarkastajan raportista paljastavat oikeusministeriön tahallisesti piilottaneen FBI:n vastavakoilun toisen apulaispäällikön ja Trumpin kampanjan tutkintaa johtaneen Peter Strzokin elokuussa 2016 lähettämän vastauksen oikeusministeriön asianajaja Lisa Pagelle.

Ja mitä viestissä sanotaan?

Lisa Page: Trumpista ei koskaan tule presidenttiä, eikä niin? Eikö niin?!

Peter Strzok: Ei. Ei hänestä tule. Me estämme sen.


***

Jo joulukuussa tiesimme julkaistuista viesteistä Strzokin ja Pagen keskustelleen FBI:n apulaispäällikön Andrew McCaben toimistossa Trumpin valinnan varalle tarvittavasta ”vakuutussopimuksesta.”

http://olemisenmiellyttavakeveys.blogspot.com/…/salaliittok…

On selvää miksi tämä nyt julkaistu viesti jätettiin aiemmin kokonaan niistä pois (sitä ei siis sensuroitu, niin kuin monet muut viestit, vaan poistettiin kokonaan.)

Ja tämä on vasta alkua. Paljastukset tulevat täydellisesti paljastamaan syvän valtion toimijoiden maanpetoksen ja salaliiton ja valtamedian saumattoman yhteistyön heidän kanssaan. Myös Suomessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow by Email