keskiviikko 16. toukokuuta 2018

Kommentti Pohjois-Koreasta

Uutistoimisto: Pohjois-Korea perui Etelä-Korea-tapaamisen, myös Trump-tapaaminen vaarassa

Katsotaans:

1. Kyseessä ovat vuotuiset ja toistuvat harjoitukset. Viime vuonna Pohjois-Korea vastasi niihin kovapanosammunnoilla ja ilmoittamalla olevansa valmis upottamaan Yhdysvaltojen lentotukialuksen.
2. Harjoitusten ajankohdasta oli ilmoitettu Pohjois-Korealle etukäteen. Kim Jong-un kommentoi Etelä-Korean edustajille aiemmin ”ymmärtävänsä miksi yhteisharjoitusten tulee huhtikuussa jatkua samalla mittakaavalla kuin aiemmin.” Toisin sanoen, harjoitukset olivat kaikkien tiedossa ja niiden jatkumiselle myös Jong-unin ymmärrys, kun historiallinen tapaaminen koreoiden johtajien välillä toteutui viime kuun lopulla maiden rajalla.
3. Vastalauseena harjoituksille Pohjois-Korea ilmoitti nyt kuitenkin yllättäen peruvansa seuraavat kuun lopulle sovitut neuvottelut Etelä-Korean kanssa.
4. Lisäksi se sanoi, että ”Yhdysvaltojen täytyy käyttää tarkkaa harkintaa suunnitellun Pohjois-Korea-USA tapaamisen suhteen tämän provokatiivisen yhdessä Etelä-Korean kanssa toteutetun sotilasmetakan valossa.”
5. USA:n ulkoministeriö ilmoitti, ”ettei se ole saanut mitään tietoa, ei virallista tai epävirallista, ja tapaamisen valmistelua jatketaan.”
6. Fox Newsin haastattelema turvallisuusneuvoston lähde sanoi, etteivät he usko Pohjois-Korean peruvan tapaamista.


Johtopäätös: Reaktiolla suojellaan Pohjois-Korean ja Unin kasvoja. Maan joka vielä viime vuonna uhkasi niiden vuoksi upottaa lentotukialuksen, on erityisesti sisäisesti mahdotonta nyt vain istua käsiensä päällä ja kävellä niiden päätyttyä tapaamaan Yhdysvaltain presidenttiä.

Syvän valtion langat maahan ovat jo poikki ja vaikka globalistit ja valtamedia olisivat erittäin ilahtuneita neuvotteluiden kariutumisesta, heidän toiveensa tuskin toteutuu ja rauha Korean niemimaalla etenee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow by Email