maanantai 16. huhtikuuta 2018

Vauhti kiihtyy

Rapakon takana tapahtuu jälleen paljon ja vauhdilla.

Kun Hillary Clintonin läheisen avustajan Huma Abedinin aviomiestä ja entistä kongressiedustajaa Anthony Weineriä epäiltiin syksyllä 2016 alastonkuvien lähettämisestä alaikäiselle, New Yorkin poliisi NYPD takavarikoi hänen tietokoneensa.

Tutkiessaan sitä, Weinerin tietokoneelta löytyi lisäksi 650 000 Abedinin lähettämää sähköpostia. NYPD:n tutkijat vakuuttuivat siitä, että ne olivat olennaista aineistoa liittovaltion poliisin FBI:n tutkimukseen Hillary Clintonin yksityisten sähköpostiserverien käyttöön ja ottivat yhteyttä FBI:hin.

Oikeusministeriön tutkimus on paljastanut, että FBI:n varajohtaja Andrew McCabe kuitenkin odotti miltei kolme viikkoa, ennen kuin välitti sähköpostit eteenpäin. Vain hieman ennen marraskuun presidentinvaaleja FBI:n silloinen johtaja Comey ilmoitti avaavansa tutkimuksen uudelleen (mielenkiintoisena yksityiskohtana, Comey kertoo tuoreessa kirjassaan avanneensa tutkimuksen, sillä oli varma, että Hillary tulee voittamaan vaalit.)

Marraskuussa 2016 yksityisen Blackwater sotilasalan yrityksen perustaja Erik Prince kertoi radiohaastattelussa, että hänen NYPD:ssä työskentelevän lähteensä mukaan Obaman oikeusministeriö oli tehnyt kaikkensa, jotteivat koneelta löytyneet raskauttavat aineistot johda syytteisiin.

”He löysivät [Weinerin tietokoneelta] ulkoministeriön sähköposteja. He löysivät paljon muuta todella raskauttavaa tietoa rikoksista, muun muassa rahanpesusta, muun muassa siitä tosiasiasta, että Hillary matkusti seksisaarelle tuomitun pedofiilin Jeffrey Epsteinin kanssa. Bill Clinton matkusti sinne yli 20 kertaa. Hillary Clinton matkusti sinne ainakin kuusi kertaa,” hän sanoi.

”Se määrä roskaa, jonka he löysivät näistä sähköposteista, Hillaryn rikollisesta toiminnasta, hänen välittömän lähipiirinsä, ja jopa muiden kongressin demokraattijäsenten, oli niin kuvottavaa, että he antoivat sen FBI:lle ja sanoivat, ’Aiomme julkaista tämän, jos ette uudelleenavaa tutkimusta ja ette tee oikeita asioita oikea-aikaisilla syytteillä.’”


“650 000 sähköpostia, jotka he ovat nähneet, siellä on kaikenlaista, mukaan lukien rahanpesua, alaikäisten seksiä, korruptiota, ja, tietenkin, paljon todisteita epäasiallisesta käsittelystä, salaisen tiedon lähetyksestä/vastaanottamisesta, kaikkein salaisimpiin salausluokituksiin asti.”

“NYPD puski [tapausta eteenpäin], koska kuten artikkeli lainasi yhtä päälliköistä – joka on juuri komentajan alapuolisella tasolla – hän sanoi, että vanhempana, isänä jolla on tyttäriä, hän ei voinut antaa tämän tasoisen pahuuden jatkua.”

“Uskon – tiedän, ja tämä on hyvässä asemassa olevalta lähteeltäni 1PP:ssä, One Police Plazassa New Yorkissa [NYPD:n yksikkö] – NYPD halusi pitää tiedotustilaisuuden ilmoittaakseen etsintäkuulutuksista ja lisäpidätyksistä, joita he olivat tekemässä tässä tutkimuksessa ja he kohtasivat valtavaa vastarintaa oikeusministeriöstä, aina pakottamiseen asti. Oikeusministeriö uhkasi syyttää jotakuta, joka ei ollut osallisena Eric Garnerin tahattomaan sydänkohtauskuolemaan miltei kaksi vuotta aiemmin. Tämän tason vastarintaa Obaman oikeusministeriö suorittaa vastustaakseen oikeuden toteutumista sähköposteihin ja muihin rikosasioihin liittyen.”

Pähkinänkuoressa Prince siis väitti saaneensa tietää, että NYPD löysi Weinerin tietokoneelta erittäin raskauttavaa aineistoa mm. Hillary Clintonin rikoksista, mutta toimitettuaan ne FBI:lle, sen sijaan, että keskusrikospoliisi olisi tutkinut ne ja nostanut syytteitä, FBI viivytteli tapauksen kanssa. Kun NYPD uhkasi itse pitää asiasta tiedotustilaisuuden, se sai kimppuunsa Obaman oikeusministeriön, joka uhkasi syyttää tapaukseen täysin liittymätöntä henkilöä kaksi vuotta aiemmin NYPD:n pidätyksessä kuolleen Eric Garnerin kuolemasta.

Tuolloin Princen kommentteja tuskin noteerattiin, tai ne ohitettiin yrityksenä mustamaalata Hillarya ennen presidentinvaaleja. Nyt pitkään valmistellun oikeusministeriön ylitarkastaja Michael Horowitzin raportti kuitenkin paljastaa tietoja, jotka antavat niille jälleen lisäpontta.

Tiedämme, että Obaman oikeusministeri Loretta Lynch todella vaihtoi koko Garnerin tapausta tutkineen liittovaltion tiimin 24. syyskuuta 2016. Lisäksi ABC News raportoi tuolloin haastattelemiensa kansalaisoikeusasianajajien mukaan oikeusministeriön puskevan syytteeseen asettamisia tapaukseen liittyen.

Ylitarkastajan raportin nyt julkaistu osa käsittelee FBI:n silloisen varajohtajan McCaben tietovuotoja Wall Street Journal lehdelle.

Siinä kuvataan 26. lokakuuta 2016 pidettyä puhelinkonferenssia, johon osallistuivat oikeusministeri Loretta Lynch, McCabe ja FBI:n New Yorkin kenttätoimisto, jonka aiheena olivat vuodot tiedotusvälineille. McCabe kertoo siinä ”kiireesti kootusta puhelinkonferenssista oikeusministerin kanssa, jossa Lynch toimitti heille saman viestin” vuodoista, erityispainotuksen ollessa näkyvässä asemassa olevassa FBI:n New Yorkin kenttätoimiston tutkimuksessa Eric Garnerin kuolemaan. McCaben mukaan ”hän ei ollut koskaan kuullut hänen [Lynchin] käyttävän voimakkaampaa kieltä.”

On siis selvää, että Obaman oikeusministeriö ja oikeusministeri olivat, kuten Prince kuvaa, erittäin kiinnostuneita Garnerin tapauksesta.

Käytiin mitä ilmeisemmin voimakas henkien taistelu, jossa valalleen lojaalit New Yorkin poliisit uhkasivat paljastaa Weinerin tietokoneen raskauttavat tiedot, jos sähköpostitutkimusta ei uudelleenavata. FBI viivytteli ja oikeusministeriö painosti NYPD:tä, mutta lopulta Comey taipui, lopputulema, josta Clinton on mm. syyttänyt vaalitappiotaan.

Entinen oikeusministeri Lynch on otsikoissa muutenkin, sillä Trump twiittasi eilen viestin, jossa hän suoraan syyttää Lynchiä Hillaryn rikosten hautaamisesta. Trump sanoo uskovansa Hillaryn miehen Bill Clintonin välittäneen Lynchille 27. kesäkuuta 2016 viestin, että jos hän jättää Hillaryn rauhaan, tulee hän saamaan Hillaryn voitettua presidentinvaalit joko oikeusministerin tai korkeimman oikeuden tuomarin paikan.

”… Miksemme saa tietää mitä tapahtui kiitoradalla koneen takaosassa Villin Billin [Bill Clinton] ja Lynchin kanssa? Luvattiinko hänelle korkeimman oikeuden paikka, tai oikeusministerin, jättääkseen Hillaryn rauhaan. Ei puhetta golfista ja lastenlapsista (ette voi olla tosissanne)!”

Tapaaminen oli jo aikanaan hyvin kyseenalainen, sillä sen ei selkeästi pitänyt paljastua. Se tuli ilmi, kun joku vuosi paikalliselle toimittajalle tiedon tapaamisesta
Phoenixiläisellä lentokentällä. Judicial Watch kansalaisjärjestön saamien FBI:n dokumenttien mukaan FBI yritti piilottaa tapaamisen julkisuudelta. Hillaryn mukaan Lynch ja Bill keskustelivat tapaamisessa ”golfista ja lastenlapsista”, mutta harva uskoi asian olleen näin, ja yksi heistä on selvästi Trump.

Jo pitkään internetissä on pyörinyt spekulaatioita, että kiitotietapaamisesta on olemassa äänitallenne. Judicial Watch teki myös tästä tallenteesta julkaisupyynnön NSA:lle, mutta vastaus oli ”etteivät he voi vahvistaa tai kieltää sen olemassaoloa, sillä tämä aiheuttaisi vaaran kansalliselle turvallisuudelle.”

Se, että Lynch on noussut vahvasti otsikoihin, ja että Trump syyttää häntä näin suoraan korruptiosta, saattaa indikoida, että tuo tallenne on tulossa julkiseksi. Näin vihjaa myös QAnon.

Alamme siis lähestyä aiheita ja paljastuksia, joilla oikeasti on merkitystä ihmiskunnan tulevaisuuden kannalta; eliitin harjoittamaa pedofiliaa, ihmisuhreja ja murhia, piilotettuja teknologioita, salattuja avaruusohjelmia, ihmiskunnan todellista kosmista historiaa jne.

Väitän, että monet maailman johtajista, mukaan lukien, ja erityisesti, Trump näyttelevät. He tietävät enemmän kuin antavat ymmärtää. Paljon teatteria ja isoja sanoja, mutta kulissien takana valmistellaan todellisten ongelmien lopullista ja pysyvää ratkaisua. Ajankohdan tulee olla oikea. Mahdollisimman monien tulee olla valmiita ottamaan tietoa vastaan.

Rikolliset luonnollisesti taistelevat vastaan, joten matkalle mahtuu varmasti vielä näennäisiä ja vähemmän näennäisiä geopoliittisia pomppuja, sekä erittäin järkyttäviä paljastuksia, mutta tulevaisuutemme on huikeampi kuin voimme uneksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow by Email