torstai 19. huhtikuuta 2018

USA:n uutisia ja mediahiljaisuuksia

Yksitoista Yhdysvaltain kongressin edustajainhuoneen jäsentä vaatii tunnettujen virkamiesten ja poliitikkojen asettamista syytteeseen.

Heidän oikeusministeri Jeff Sessionsille, FBI:n johtaja Christopher Wraylle ja oikeusministeriön syyttäjä John Huberille lähettämässä kirjeessä listataan monta tuttua kasvoa Trumpin vastaista salaliitoa puuhanneesta ja Hillaryn rikoksia piilotelleesta koplasta:

Entinen FBI:n johtaja James Comey, entinen ulkoministeri Hillary Clinton, entinen oikeusministeri Loretta Lynch, entinen FBI:n varajohtaja Andrew McCabe, entinen apulaisoikeusministeri Sally Yates, entinen toinen apulaisoikeusministeri Dana Boente, entinen FBI:n vastavakoiluyksikön toinen apulaisjohtaja Peter Strzok ja entinen FBI:n asianajaja Lisa Page.

https://desantis.house.gov/…/472EBC7D8F55C0F9E830D37CF96376…

Tästäkään käänteestä ei kuitenkaan kotimaista mediaa seuraava ole tietoinen, sillä esim. Yle ja Hesari eivät ole, vaikkakin kirjoittavat muuten hyvin yksityiskohtaisesti Yhdysvaltain politiikasta, kokeneet sitä uutisoinnin arvoiseksi.

Voisi miltei kuvitella, että medialla on agenda, mutta tämä ei voi olla mahdollista, sillä Suomessa on maailman luotettavin media.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow by Email