maanantai 9. huhtikuuta 2018

Trumpin viestinnästä

Trumpin viestintää ei kannata aina ottaa kirjaimellisesti.

Viimeksi helmikuussa hän soimasi oikeusministeriään Jeff Sessionsia ja oikeusministeriön ylitarkastajaa Horowitziä Twitterissä:

Miksi oikeusministeri Jeff Sessions pyytää ylitarkastaja [Michael Horowitzia] tutkimaan potentiaalisesti massiivista FISA-väärinkäytöstä. Kestää ikuisuuden, hänellä ei ole syyteoikeutta ja on hän jo myöhässä Comeyta jne. koskevien raporttien kanssa. Eikö ylitarkastaja ole Obaman nimittämä kaveri? Miksei käytetä oikeusministeriön asianajajia? HÄPEÄLLISTÄ!


On hyvin todennäköistä, ettei Trump tosiasiassa tarkoittanut kirjoittamaansa.

Miksi hän sitten toimi näin?

Koska Horowitzin pitkälti yli vuoden kestänyt 1,2 miljoonaa sivua käsittävä tutkimus oikeusministeriön ja FBI:n politisoitumiseen on loppusuoralla ja tiedämme jo nyt sen sisällön olevan dynamiittia:

- Clintonin sähköpostitutkimusten manipulointi haluttuun lopputulemaan
- laittomat ja koordinoidut vuodot tiedotusvälineille
- FBI:n päällikön Comeyn ja varapäällikön McCaben korruptio
- väärät valat FBI:lle, kongressille ja ylitarkastajalle
- manipuloidut FBI:n kuulustelupöytäkirjat
- salakuunteluluvat politisoiduin perustein

Trump syytti Sessionsia ja alleviivasi sitä tosiasiaa, että Horowitz on Obaman nimittämä, sillä hän tietää, että syvä valtio ja media pyrkivät tekemään kaikkensa tehdäkseen raportista ja sen syytteistä Trumpin oman poliittisen ajojahdin manifestin.

Raportti on kerrottu julkaistavan tässä kuussa. Onko tässä yksi selitys myös väärän lipun hyökkäysten kiihtyneeseen tahtiin maailmalla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow by Email