keskiviikko 7. maaliskuuta 2018

Yhdysvalloissa nousee myrsky

Uranium One kauppa, mikä se oli?

Se oli vuonna 2010 solmittu kauppa, jossa Venäjän valtionyritys Rosatom osti kanadalaisen kaivosyhtiö Uranium Onen ja sai haltuunsa 20 prosenttia Yhdysvaltain uraaninlouhintakapasiteetista. Koska kauppa koski USA:n kansallista turvallisuutta, tarvitsi se hyväksynnän ulkomaisten investointien komitealta, jonka yhtenä jäsenenä toimi silloisen ulkoministeri Hillary Clintonin johtama ulkoministeriö.

Myöhemmin kävi ilmi, että Clintonien säätiö oli saanut huomattavia, kymmenien miljoonien dollareiden, lahjoituksia kauppaan osallistuneilta tahoilta. Hillaryn aviomies ja entinen presidentti Bill Clinton vieraili ennen kaupan hyväksymistä lisäksi Moskovassa ja sai venäläiseltä investointipankilta poikkeuksellisen suuren 500 000 dollarin puhepalkkion ja tapasi samalla Venäjän presidentin Vladimir Putinin.

Nämä tiedot herättivät vakavia epäilyksiä siitä, että lahjoituksilla olisi vaikutettu kaupan hyväksyntään (jopa Helsingin Sanomat käsittely aihetta asiapitoisesti vuonna 2015). [1]

Historiansa aikana Clintoneiden säätiö on vastaanottanut rahaa yli kaksi miljardia dollaria. Monet merkit viittaavat siihen, että säätiö oli tosiasiassa kohde, johon tahot, jotka halusivat ostaa Clintoneilta ja heidän lähipiiriltään palveluksia, maksoivat lahjuksia.

Tähän kaupankäyntiin Hillary Clintonin epäillään käyttäneen yksityisiä sähköpostiservereitä, joiden kautta arkaluontoisten tietojen välittäminen oli mahdollista. Tiedämme tiedustelupalvelun tarkastajan tutkimuksista, että Clinton lähetti niiden kautta mm. korkeimman salausluokituksen sisältävää materiaalia. [2]

Trump ei vitsaillut, kun hän sanoi kampanjansa aikana useasti, että Hillary Clinton kuuluisi vankilaan ja että hän aikoo myös laittaa Hillaryn sinne, jos tulee valituksi presidentiksi. Useiden lähteiden mukaan syytteitä ja oikeudenkäyntejä on valmisteltu kaikessa hiljaisuudessa, näistä yhtenä anonyymi tietovuotaja Qanon, jonka on katsottu tulleen vahvistetuksi Trumpin lähipiiriin kuuluvaksi. [3, 4]

Sinetöityjä syyteitä on Yhdysvaltain oikeusjärjestelmässä tällä hetkellä jo 18510, joka on täysin poikkeuksellinen määrä. [5] Oikeudenkäynnit tulevat siis olemaan massiivisesti suuremmat kuin Nürnbergin vastaavat. Myös ne tullaan mitä luultavimmin käymään sotatuomioistuimina, tästä kielii mm. se, että Trump on juuri säätänyt niiden toimintaa tarkentavia lakeja.

Rikokset tulevat vaihtelemaan kaikesta maapetosten, ihmiskaupan ja pedofilian välillä. Ne tulevat lisäksi paljastamaan jättimäisiä verkostoja, joiden kautta henkilöt kuten Clintonit ja muut syvän valtion tahot tekivät vuosikymmenten aikana kaikkensa tuhotakseen Yhdysvallat valtiona, edistääkseen internationalisti-isäntiensä tavoitteita ja ajoivat samalla puoli maailmaa kaaokseen.

Kun pidätykset alkavat, huuto valtamediassa tulee olemaan ennennäkemätön, sillä ne eivät suojele vain isäntiään, vaan myös itseään. Trumpia tullaan syyttämään kaikesta maan ja taivaan välillä; ja erityisesti ja erikseen vallankaappauksesta. Tavoite on saada mahdollisimman moni valtamedian sanomaan edelleen uskova kaduille estämään ”uuden Hitlerin” vallankaappaus.

Jos todistusaineisto on sellaista, jota se ei pysty kieltämään, pyrkii syvä valtio ja media parhaansa mukaan siirtämään huomion muualle.

Donetskin kansantasavallan (DPR) sotilastiedustelun mukaan CIA:n johtaja vieraili alkuviikosta Donbassin konfliktin etulinjassa Avdeyevkan kaupungissa, samassa paikassa, jossa Ukrainan edellinen suurempi provokaatio toteutettiin viime vuoden tammikuussa. [6]

Lähteiden mukaan Ukrainan presidentti Poroshenko sai käskyn toteuttaa kontaktilinjalla vakavia provokaatioita, joista syytettäisiin DPR:n armeijaa. Niillä pyrittäisiin konfliktin eskalaatioon yleisesti, mutta käskyllä saattaa olla tekemistä myös yllämainituiden valmisteluiden kanssa Yhdysvalloissa.


1. https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000002819587.html
2. http://www.businessinsider.com/hillary-clinton-email-server-top-secret-sap-2016-1
3. http://olemisenmiellyttavakeveys.blogspot.com/2017/11/pohjois-koreasta.html
4. https://qanonmap.github.io/
5. https://drive.google.com/drive/folders/1KPh2ASFggwF1XVnVpDB3mtwvwlH71om6
6. https://dninews.com/article/severe-provocations-expected-contact-line-march-10-%E2%80%93-command

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow by Email