perjantai 16. maaliskuuta 2018

Uusi "Irakin joukkotuhoaseet" huijaus

Britannian entinen suurlähettiläs Craig Murray kirjoituksessaan ”Novichok tarina tosiaan on uusi Irakin joukkotuhoaseet huijaus”:

1. Britannian asevoimien kemiallisten aseiden tutkimuslaitos Porton Down on julkaisuissaan kertonut, ettei se ole koskaan nähnyt venäläistä Novichok hermomyrkkyä, jota nyt väitetään käytetyn Salisburyssä. Britannian hallinnolla ei ole minkäänlaista sormenjälkitietoa, kuten tietoa epäpuhtauksista, joiden pohjalta aine voitaisiin varmasti päätellä Venäjän valmistamaksi.
2. Porton Down ja YK:n Kemiallisten aseiden kieltojärjestö (OPCW) eivät olleet tähän asti vakuuttuneita, että Novichok myrkkyä oli edes olemassa.
3. Britannia on kieltäytynyt toimittamasta näytettä OPCW:lle.
4. Novichok suunniteltiin erityisesti sellaiseksi, että sitä kyetään valmistamaan yleisesti saatavilla olevista raaka-aineista missä tahansa laboratoriossa. Amerikkalaiset purkivat ja tutkivat laitoksen, joka väitetysti valmisti ainetta Uzbekistanissa. On täysin valheellista väittää, että vain venäläiset voivat valmistaa sitä, sillä kuka tahansa voi.
5. Novichok-ohjelma toimi Uzbekistanissa, ei Venäjällä. Sen perivät amerikkalaiset tehdessään yhteistyötä Uzbekistanin presidentin Islom Karimovin kanssa, eivät venäläiset. 


https://www.craigmurray.org.uk/archives/2018/03/the-novichok-story-is-indeed-another-iraqi-wmd-scam/
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow by Email