sunnuntai 18. maaliskuuta 2018

Suota kuivattamassa


Liittovaltion keskusrikospoliisin FBI:n entisen varajohtajan Andrew McCaben eilinen erottaminen oli merkittävä virstanpylväs Yhdysvaltojen valtarakenteissa vellovan suon ojittamisessa ja kuivatuksessa.

McCabe oli tärkeässä asemassa Trumpin valinnan varalle laaditun ”vakuutussopimuksen” laatimisessa ja toteuttamissa, jossa vahvistamatonta ns. Steelen törkyraporttia käytettiin Trumpin kampanjan salakuunteluun, jolla taas pyrittiin joko estämään Trumpin valinta tai syrjäyttämään hänet vallasta.

Nämä yksityiskohdat ovat paljastuneet oikeusministeriön ylitarkastaja Michael Horowitzin yli vuoden jatkuneessa tutkimuksessa, jossa tutkittiin oikeusministeriön ja FBI:n politisoitumista. Horowitz on ilmoittanut, että tutkimusraportti julkaistaan maalis-huhtikuussa ja McCaben erottamisen arvellaan merkitsevän tuon ajankohdan olevan pian käsillä.

Mitä kovempi huuto mediassa, sitä huonompia uutiset ovat sen sanomaa ohjailevalle kansainväliselle rikollisjoukolle. McCaben erottaminen sai isot otsikot myös Suomessa ja tämä kertoo, ettei suunta ole globalistimafialle mieluinen. Samaten se sai monet Trumpin suurimmat vastustajat avaamaan jälleen sanallisen arkkunsa. Eräs tällainen henkilö oli CIA:n entinen johtaja John Brennan, jonka Trump-kritiikki käy yhä kiihkeämmäksi, ja jonka on spekuloitu olevan eräs Trumpin vastaisen kampanjan tärkeimmistä taustapiruista ja USA:n suon synkimmistä hahmoista.

Vaikka media halusi saada seuraajansa uskomaan, että Trump oli henkilökohtaisesti vastuussa McCaben erottamisesta ja tämän liittyvän jollain tapaa kokoon keitettyyn Venäjä-tutkintaan, tosiasiassa sen taustalla olivat ylitarkastajan raportin tiedot ja FBI:n oma kurinpitoelin. On oleellista, että kun suonkuivatus lyödään isoimmalle vaihteelle ja tulee kaikkien tietoon, medialla on mahdollisimman vähän paukkuja syyttää Trumpia poliittisesta vallankaappauksesta. Se että ylitarkastaja Horowitz on demokraatti ja aloitti työnsä jo Obaman hallinnon aikana, ovat tässä tärkeässä roolissa.

Trump on useasti julkisesti sättinyt nyt McCaben erottanutta oikeusministeriään Jeff Sessionsia tekemättömyydestä. Monet ovat arvioineet tämän olevan bluffia ja että samaten bluffia on Trumpin ”hölmöys”. Kyse on sodasta, jonka sodankäynnin taidot parhaiten osaava voittaa. Trump on Sun Tzunsa lukenut: ”Anna ihmisille mitä he odottavat; se on mitä he kykenevät havaitsemaan ja vahvistaa heidän projektionsa. Tämä vakiinnuttaa heidät odotettaviin vastatoimimalleihin, vieden heidän huomionsa, kun sinä odotat sitä erikoislaatuista hetkeä – sitä jota he eivät voi aavistaa.”

Ongelma on globaali ja niin on ratkaisukin. Maailmassa on aina ollut myös niitä, joiden mielestä maailman rahajärjestelmä ja tätä kautta media, tiedemaailma, lääketeollisuus, poliittiset ja monet muut kriittiset järjestelmät eliittiperheiden psykopaattien käsissä, ei ole paras mahdollinen tilanne ihmiskunnan kannalta.

Heitä on aina ollut kaikissa organisaatioissa, mutta he ovat toistaiseksi joutuneet työskentelemään lähinnä näkymättömissä. He muodostavat löyhästi yhteen liittyneen joukon, jota voidaan kutsua Liittoumaksi. Tämän joukon toiminta tulee päivä päivältä näkyvämmäksi myös jokaiselle kaduntallaajalle.

Maailma tuntuu olevan monessa suhteessa kiehumispisteessä, eikä tämä ole sattumaa. Kaikki maailman merkittävät tapahtumat liittyvät toisiinsa. Anonyymi tietovuotaja QAnon ennusti ”maaliskuun mielettömyyttä” ja sellaiseksi se on muodostumassa. Vaihteen vaihtamisesta kertovat myös Trumpin eilinen suorasanainen viestintä:

”Valeuutiset ovat järkyttyneitä, että McCabe jäi kiinni, osoitettiin syylliseksi ja erotettiin. Kuinka monta sataa tuhatta dollaria hänen vaimonsa kampanja sai kieron Hillaryn ystävältä, Terry M:ltä, joka oli tutkinnan kohteena? Kuinka monia valheita? Kuinka monia vuotoja? [FBI:n johtaja] Comey tiesi sen kaiken, ja paljon enemmän!”

”Kuten edustajainhuoneen tiedustelukomitea on todennut, Venäjän ja Trumpin kampanjan välillä ei ollut juonittelua. Kuten monet nyt kuitenkin saavat selville, FBI:n, oikeusministeriön ja ulkoministeriön korkeimmilla tasoilla oli suunnatonta vuotamista, valehtelua ja korruptiota. #kuivattakaasuo”

Q:n viestejä ovat olleet myös kehotus luottaa ja rukoilla. Myös ne ovat hyviä neuvoja tässä ajassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow by Email