keskiviikko 28. maaliskuuta 2018

Sota syvää valtiota vastaan

Yhdysvaltalaiset pitkän linjan poliittiset vaikuttajat Lyndon ja Helga LaRouche uskovat Salisburyn myrkytystapauksen ja sitä seuranneiden vastatoimien taustalla olevan Lontoon pankkieliitin pyrkimys estää Trumpin ja Yhdysvaltojen lähentyminen Venäjän ja Kiinan kanssa.

https://larouchepac.com/20180327/theresa-mays-anti-russia-crusade-nothing-uks-war-trump-chapter-2

Olen heidän kanssaan samaa mieltä.

Venäjä-syytökset ovat värittäneet koko Trumpin ensimmäistä vuotta presidenttinä ja estäneet kaikki mahdollisuudet suhteiden kohentamiseen Venäjän kanssa.

Tilanne on kuitenkin paranemassa, tai huononemassa, riippuen vastaajasta. Syytökset Venäjän sekaantumisesta Trumpin kampanjaan ovat kuivumassa kasaan. Viimeisin mediakohu, Stormy Daniels pornotähden kävelyttäminen estradille, on mielipidemittausten mukaan vain nostanut Trumpin kannatusta.

Samaten paljastukset brittiläisen Cambridge Analyticsin massiivisesta some-vaikuttamisesta ovat syöneet pohjan väitteiltä kolmentoista venäläisen ja heidän Facebook-mainostensa roolista Yhdysvaltain presidentinvaalien heiluttajana.

Koko myrkytystapaus haisee täältä kuuhun. Kenellä tahansa on mahdollisuus valmistaa myrkkyä, jonka resepti on ollut länsimaiden tiedossa jo pitkään. Uskomattomin, vaikkei yllättävin, oli Britannian ulkoministerin Boris Johnsonin väite, että Salisburyssä käytetty aine olisi todettu venäläisvalmisteiseksi Novitshok -hermomyrkyksi. Tämä siitä huolimatta, että brittiarmeijan kemiallisten aseiden tutkimuslaitoksen Porton Downin oikeudelle toimittaman raportin mukaan kyseessä oli ”Novitshok-luokan hermomyrkky tai läheisesti saman kaltainen aine.” Tiedossa ei siis ole, että myrkky olisi edes Novitshokia ja vielä vähemmän, että se olisi venäläistä alkuperää.

Keinotekoinen, mutta aito sota Venäjää vastaan on ollut suunnitelmissa jo pitkään. Kertovasti BBC tuotti vuonna 2016 ohjelman ”World War Three: Inside the War Room”, jossa kuvataan Naton ja Venäjän välisen konfliktin eskalaatiota kuvitteellisten uutislähetysten ja brittiläisen ’sotahuoneen’ keskustelujen kautta. Siinä Nato ja Venäjä ajautuvat yhteenottoihin Baltiassa, jota seuraa nopeasti molemminpuolinen taktisten ydinaseiden käyttö. Ohjelma päättyy mannertenvälisten ydinaseiden laukaisun valmisteluun.

Mitään toisen maailmansodan kaltaista neljän miljoonan miehen operaatio Barbarossaa ei ole tulossa, vaan tarkoituksena on siirtyä pikaisesti vähintään taktisiin ydinaseisiin.

Jokainen järkevä ihminen ymmärtää, että tällaisessa sodassa voivat voittajina selvitä ainoastaan ne, joilla on ydinaseen kestävä suoja, joka mahdollistaa pitkäaikaisen oleskelun.

Tässä yhteydessä on syytä muistaa, että globalistit ajavat sananmukaisesti oman globaalin klikkinsä asiaa, he välittävät yhtä vähän brysseliläisen opettajan, kuin moskovalaisen kirjanpitäjän elämästä. Tai helsinkiläisen lehtitoimittajan.

Monet asioista perillä olevat ovat hekin erittäin kriittisiä Trumpia kohtaan, kun samaan aikaan on varmuudella tiedossa, että hänellä on vastassaan Yhdysvaltain vaikutusvaltaisimmat organisaatiot, FBI:stä, oikeusministeriöön ja CIA:han. Lisäksi jokainen mediaa edes hieman seuraava tietää 90% Trumpia käsittelevistä jutuista olevan (myös tutkitusti) negatiivisia.

Kriitikoiden mukaan Trump voisi kuitenkin helposti lopettaa jo vähintään kymmenen vuotta täytännössä olleen suunnitelman Venäjän vetämisestä konfliktiin Naton kanssa. Samalla logiikalla voisi syyttää Kennedyä omasta murhastaan, sillä hän ei määrännyt syvää valtiota olemaan ampumatta itseään.

Trump on erittäin ahtaalla yleisesti ja vielä ahtaamalla Venäjän suhteen. Hän ei voi syödä edes blinejä illalliseksi, ilman syytöksiä Putinin sekaantumisesta Valkoisen talon toimintaan.

Trump kuitenkin päätti soittaa Putinille viime keskiviikkona ja kaiken lisäksi kehotuksesta huolimatta onnitteli häntä vaalivoitosta.

Obama karkotti yhtenä viimeisenä tekonaan 35 venäläistä diplomaattia joulukuussa 2016, koska hän oli vakuuttunut, että Venäjä oli sekaantunut Yhdysvaltain vaaleihin. Tätä mitä ilmeisintä Trumpille asettua miinaa Trumpin ensimmäinen turvallisuusneuvonantaja kenraali Michael Flynn pyrki purkamaan, kun hän soitti Venäjän suurlähettiläälle ja pyysi tätä olemaan eskaloimatta tilannetta. Tuolloin Kreml ei karkottanutkaan ketään, vaan kutsui yhdysvaltalaisdiplomaattien lapset Kremliin joululounaalle.

Oliko puhelu nyt samanlainen? ”Toivon, että ymmärrät käsieni olevan sidotut. Pyydän, älä reagoi voimakkaammin kuin on pakko.”

Nyt Moskova ilmoitti, että se aikoo vastata Yhdysvaltojen karkotuksiin vastavuoroisesti.
 

Flynn sai kohdata syvän valtion tyytymättömyyden. Vaikkei puhelussa ollut mitään laitonta, joutui hän valtavan ajojahdin uhriksi, ei vähäisimpänä yhden Trumpin vastaisen kampanjan pääarkkitehdin FBI:n vastavakoilun kakkosmiehen Peter Strzokin toimesta, ja pakotettiin eroamaan.

Tällä kertaa media ja virallinen Britannia olivat erittäin pettyneitä sekä Trumpin puheluun että onnitteluihin ja erityisesti siihen, ettei hän ollut tuominnut Putinia myrkytyksestä.

Tilanteessa, jossa useimmat EU-maat ja muut globalistien vasallivaltiot kertovat kirkkain silmin uskovansa kaiken mitä May ja Johnson sanovat ja karkottavat venäläisiä diplomaatteja, olisi miltei mahdotonta Trumpille sanoa, ettei hän aio tehdä samaa. Kuten kirjoitin silloin, yhtä vaikeaa olisi ollut hänelle viime vuoden huhtikuussa todeta asettuvansa Putinin ja Assadin kannalle ja katsoa terroristien syyllistyneen kaasuiskuun. Pommittiko Trump tästä syystä silloin miltei tyhjää lentokenttää ilmoitettuaan siitä ensin venäläisille?

Väitän, että Trump ja hänen lähipiirinsä toimii huomattavassa ristipaineessa ja pyrkii parhaansa mukaan purkamaan globalistien valmistelevaa järkyttävää rikosta ihmisyyttä vastaan. Heidän todellisia tuntoja kuvaa nähdäkseni parhaiten Trumpin Twitter-tili. Vaikka hän twiittaa useasti päivässä, Trump ei ole sanallakaan maininnut Salisburyn myrkytystapausta tai diplomaattien karkotusta. Sen sijaan hän on jälleen kerran sanonut haluavansa toimia yhteistyössä Venäjän ja Putinin kanssa.

Syvä valtio on totta. Sota syvää valtiota vastaan on totta. Kuten sota aina, se on monimutkaista, likaista ja vaatii kykyä harhauttaa ja minimoida tappiot. Missä nyt mennään, on mahdotonta sanoa, mutta pyyhettä on turha heittää kehään. Globalistit ovat ahtaalla, se näkyy kiireestä ja otteiden kovuudesta ja tämä avaa yhä uusia silmäpareja näkemään valheen syvyyden.

Ja vain tällä on merkitystä; tykit eivät meitä voi vapauttaa, vaan totuus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow by Email