perjantai 2. helmikuuta 2018

Odotettu muistio ulkona

http://www.foxnews.com//politics/2018/02/02/house-memo-states-disputed-dossier-was-key-to-fbi-s-fisa-warrant-to-surveil-members-team-trump.html

Nyt julkaistu muistio osoittaa todeksi sen mikä on ollut tiedossa jo kuukausia. Politisoituneet liittovaltion viranomaiset yrittivät valtamedian avustuksella estää Trumpin valinnan presidentiksi. Rosvon rooli oli suunnitelmassa varattu Venäjälle: http://olemisenmiellyttavakeveys.blogspot.fi/…/salaliittoku…  

Presidentiksi piti nostaa Rothschild-pankkiirisuvun ehdokas Hillary Clinton, jonka piti jatkaa Obaman kauden USA:n alasajoa ja globalisteille epämieluisien ulkopoliittisten vastustajien tuhoamista.
 

Trump edustaa globalisteille eksistentiaalista uhkaa. Hänen ’Amerikka ensin’-politiikkansa ei ole millään tavalla yhteensopiva tavoitteen kanssa, jota yksi sen pääarkkitehdeista David Rockefeller kuvailee ”yhdeksi maailmaksi”.

Kun Venäjägate on haudattu ja sen luomiseen syyllistyneet tuomittu, suonkuivatus voidaan siirtää isommalle vaihteelle. Sen lopputulemana voimme vihdoin ihmiskuntana jättää taaksemme hyvin synkän ajanjakson, jolloin pieni rikollisryhmä piti koko planeettaa panttivankinaan.


~

Suomensin The Epoch Timesin tuottaman erinomaisen infografiikan, jonka avulla Yhdysvaltojen presidentinvaaleihin liittyvä monimutkainen salaliittokudelma on paremmin hahmotettavissa.
 

https://drive.google.com/open?id=1BccUDBQQXmEWFtOGbpt5bZz6xNPZ3X98

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow by Email