perjantai 19. tammikuuta 2018

Poliittinen maanjäristys Washingtonissa

“Se on hyvin hälyttävää. Amerikkalaisten täytyy nähdä se.” Jim Jordan (Yhdysvaltain edustajainhuoneen jäsen)

“Se on huolestuttavaa. Se on kauhistuttavaa. Osa minusta toivoo, etten olisi lukenut sitä. En halua uskoa, että tuollaisia asioita tapahtuu tässä maassa, jota rakastan niin paljon.” Mark Meadow (Yhdysvaltain edustajainhuoneen jäsen)

“Uskon, että tämän julkaisun seuraukset tulevat olemaan merkittävät henkilöstömuutokset FBI:ssä ja oikeusministeriössä.” Matt Gaetz (Yhdysvaltain edustajainhuoneen jäsen)

“Kun sitä ajattelee, ‘tapahtuuko tämä Amerikassa vai onko tämä KGB?’ Niin hälyttävää se on.” Scott Perry (Yhdysvaltain edustajainhuoneen jäsen)

“Edustajainhuoneen tiedustelun kokoama salattu raportti on syvästi huolestuttava ja nostaa vakavia kysymyksiä Obaman oikeusministeriön ja Comeyn FBI:n ylimmästä johdosta, mitä tulee niin kutsuttuun Venäjän juonittelun tutkimukseen.” Ron DeSantis (Yhdysvaltain edustajainhuoneen jäsen)

”Nämä lähteet kertovat, että raportti on ”räjähdysmäinen” ja sanovat, etteivät he olisi yllättyneitä, jos se johtaa erikoissyyttäjän Robert Muellerin johtaman presidentti Trumpin ja hänen lähipiirinsä tutkimuksen lopettamiseen.” toimittaja Sara Carter

Kommentit viittaavat edustajainhuoneen tiedustelukomitean tuottamaan raporttiin, jonka edustajainhuoneen jäsenet ovat saaneet nähdäkseen. Raportti käsittelee väärinkäytöksiä Trumpin presidentinkampanjan salakuuntelussa. 


Salakuuntelu liittyy Hillaryn, demokraattipuolueen, FBI ja oikeusministeriön rahoittamaan ja orkestroimaan nk. Steelen törkykansioon, joka taas liittyy Muellerin tutkimukseen väitetystä Venäjän sekaantumisesta Yhdysvaltain presidentinvaaleihin.

Paine kasvaa päivä päivältä, sillä amerikkalaiset ovat saaneet tarpeeksi todisteita siitä, että maassa todella yritettiin vallankumousta. Tästä kertoo mm. Twitterin tällä hetkellä suosituin aihetunniste #ReleaseTheMemo (julkaiskaa raportti)

Jos olet seurannut vain esimerkiksi kotimaista valtamediaa, olet jäänyt tämän mahdollisesti Yhdysvaltain historian suurimman poliittisen skandaalin kehittymisestä paitsi (ohessa tapahtumia avattuna tarkemmin: http://olemisenmiellyttavakeveys.blogspot.fi/2017/12/salaliittokudelma-fbissa-ja.html )

Skandaali paljastaa valtavan likapyykkikasan ja pakottaa ihmiset kysymään mm. seuraavia kysymyksiä.

Miten oli mahdollista toteuttaa valtava salaliitto, johon osallistuivat istuva presidentti, presidenttiehdokas, demokraattipuolue, liittovaltion poliisi, oikeusministeriö ja muita liittovaltion viranomaisia?

Miksi valtamedia ympäri maailmaa, myös Suomessa, tuntui saumattomasti peesaavan salaliittoa?

Minkä takia operaation konnaksi valittiin Venäjä eikä jotain muuta valtiota?

Voimmeko luottaa siihen mitä muuta viranomaiset ja media kirjoittavat Venäjästä?

Voimmeko luottaa viranomaisiin ja mediaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow by Email