keskiviikko 24. tammikuuta 2018

Eliitin ulostulo?

Muutama viikko sitten saimme lukea Helsingin Sanomien Washingtonin kirjeenvaihtajan Laura Saarikosken kynästä poikkeuksellisen kolumnin, jossa hän myöntää samoista yliopistoista valmistuville suurimpien medioiden toimittajille ”vähemmistön tarkoittavan etnisiä tai seksuaalisia vähemmistöjä, ei köyhiä valkoisia.”

Tämä on yhden läntisen propagandan kulmakiven, kulttuurimarxismin, sanatarkka määritelmä, jonka hedelmistä, kuten poliittisesta korrektiudesta, länsimainen ihminen pääsee usein tiedostamattaan nauttimaan koko elämänsä. Siis ennenkuulumaton ulostulo maamme suurimman median toimittajalta.

Viime sunnuntaina pariskunnan toinen puolisko ja samaten Helsingin Sanomien toimittaja, Saska Saarikoski, kirjoitti miltei yhtä poikkeuksellisen kolumnin. Siinä hän tulkitsee vaihtoehtoisen oikeiston hylänneen Jumalan ja syleilevän Luciferin oppeja vastustaessaan establishmentia. Samalla hän kertoo myös vasemmiston, Hillary Clintonin ja hänen sukupolvensa käyttäneen niitä aiemmin konservatiiveja vastaan.

Lucifer? Ovatko toimittajat lehdessä koskaan ennen kirjoittaneet tästä hahmosta tai hänen opeistaan tarkemmin? Arkistohaku löytää parinkymmenen vuoden ajalta kyllä viittauksia Luciferiin, mutta yhtään vastaavaa kirjoitusta.

Mistä nämä ulostulot kielivät? Saarikosket ovat Suomen mediakentän kenties äänekkäimpiä Trumpin vastustajia. Saska twiittasi ennen vaaleja: ”Donald Trump on pelle … Hänen mahdollisuutensa ovat tietysti 0,0.” Vaalien jälkeen Saska vaikeroi, että ”hänen täytyy nukkua ja koota ajatukset – aika pienistä paloista.” Laura taas kirjoitti viimeisimmässä kolumnissaan ”yrittävänsä pysyä järjissään” Trumpin kaudesta.

Presidentti Trump on heittänyt valtavan jakoavaimen luciferiaanisen uuden maailmanjärjestyksen rattaisiin. Hänen ei koskaan pitänyt tulla valituksi. Hillaryn piti jatkaa Obaman kauden politiikkaa, kansallisvaltioiden, siis myös Yhdysvaltojen, alasajoa ja kehittyneiden maiden väestön vähennykseen aiotun kolmannen maailmansodan valmistelua; kokonaisuudessaan yhteen totalitaariseen maailmanhallitukseen tähtäävän suunnitelman kiihdyttämistä.

Mutta tapahtui ihme ja Trump voitti.

Tiedämme, että eliitti myös Suomessa palvoo Luciferia. Tämän kertoi mm. 16-vuotta vapaamuurareiden toiminnassa mukana ollut Juhani Julin, jonka mukaan järjestöön liittymisen edellytys on usko korkeampaan voimaan, jonka myöhemmin paljastetaan olevan Lucifer. Hänen mukaansa seuraan kuuluu Suomessa 8000 erittäin vaikutusvaltaista henkilöä. [1]

Kuinka paljon Laura ja Saska tietävät eliitin suunnitelmista ja sen todellisesta arkkitehdista jää kysymysmerkiksi, mutta heidän viestinsä ja reaktionsa kielivät, että kenties enemmän kuin keskiverto kansalainen. Saska tuntuu ilmentävän eliitille ja heidän lakeijoilleen tyypillistä psykologista piirrettä; projisointia, jossa omat ominaisuudet heijastetaan toisiin ihmisiin. Mutta miksi?

Muistamme puheissaan uutta maailmanjärjestystä ylistäneen presidentti George Bush vanhemman todenneen, että ”jos amerikkalaiset koskaan saavat tietää mitä olemme tehneet, he juoksisivat meidät kadulla kiinni ja lynkkaisivat meidät.”

Miten suomalaiset reagoisivat, jos he saisivat tietää, että tunnetut suomalaiset poliitikot, pankkiirit, virkamiehet, mediapersoonat ja muut vaikutusvaltaiset henkilöt ovat olleet toteuttamassa suunnitelmaa, jonka osana olisi ollut Suomen valtion täydellinen hävittäminen ja suomalaisten joukkotuhonta?

Nürnbergin oikeudenkäynnit ovat ennakkotapaus, joissa katsottiin, ettei käskyjen noudattaminen ollut perustelu rikoksiin. Kymmenen syytettyä hirtettiin. Kuuluuko tykkien jyly jo Hitlerin bunkkeriin?

Ja toisin kuin Saska kirjoittaa, vaihtoehtoisen oikeiston ja Trumpin kannattajien joukossa on tapahtunut valtava positiivisen henkisen heräämisen aalto. He ymmärtävät, ettei kyse ole poliittisista puolueista tai ideologioista, vaan hyvän ja pahan välisestä taistelusta, Luciferin ja Jumalan seuraajien välisestä henkisestä kamppailusta, jossa Lucifer on jäämässä kakkoseksi.

1. http://olemisenmiellyttavakeveys.blogspot.fi/…/vapaamuurari…

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow by Email