keskiviikko 13. joulukuuta 2017

Suomalainen tolkun kansa

Hyvä suomalaiset, olette huomattavasti viisaampia kuin minä vielä muutamia vuosia takaperin.


https://yle.fi/uutiset/3-9971134?origin=rss

Aiemmin marraskuussa julkaistiin myös Maanpuolustustiedotuksen suunnittelukunnan (MTS) mielipidetiedustelu, jossa Venäjän sotilaallinen uhka oli suomalaisten mielissä uhkakuvista viimeisellä sijalla. Edelle menivät mm. terrori-isku, järjestäytynyt rikollisuus ja talouskriisi.

Henkilökohtaisesti uskon, että uusimman Tuntemattoman menestys on saattanut vaikuttaa tulokseen. Suomalaiset saivat kouriintuntuvan muistutuksen viime kerran käänteistä, kun lähdimme Venäjä-vastaisen sotilasmahdin kanssa samaan kelkkaan.

Kokoomuksen puoluetoimistossa, josta Wikileaks kertoi Kokoomuksen lähettäneet Yhdysvaltojen suurlähetystöön lupauksen Suomen viemisestä Natoon Kokoomuksen johdolla, ei olla tänään tyytyväisiä. Sanomatalossa ja Pasilassa palavat valot myös pitkään, kun siellä pohditaan mikä meni vikaan.

”Ukrainan tapahtumat” hokemasta on löpö loppu. Miltei kaikkea muutakin on kokeiltu; Venäjä on hakkeroinut kaikki maailman vaalit, homot ovat keskitysleireillä, Putin pommittaa viimeisiä sairaaloita, Venäjä järjestää miljardin miehen sotaharjoituksia.. Onko mitään jäljellä?

Itse keksin yhden, mutta haluan rojaltit jos sitä päädytään käyttämään; venäläisten tiedemiesten onnistui alkuvuodesta 2015 tietokonemallintaa maailmankaikkeuden rakenteet ja todellisuudessa elämme nyt siitä tehdyssä kopiossa supertietokoneen syövereissä jossain syvällä Kremlin alla. Virtapiuha kulkee Putinin byroon pistorasiaan. Kerran hän meinasi jo epähuomiossa vaihtaa sen puhelimensa laturiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow by Email