maanantai 27. marraskuuta 2017

Pähkinä purtavaksi

Venäjän presidentin Vladimir Putinin mukaan ”nyt helmikuun ja lokakuun vallankumousten satavuotisjuhlavuotena on hyvä hetki katsoa taaksepäin ja tutkia näiden vallankumousten taustoja ja luonteita Venäjällä.” Hän sanoo, että ”tiedämme hyvin millaisia seurauksia tällaiset mullistukset voivat tuoda” ja ”heidän maansa valitettavasti kokeneen useita tällaisia mullistuksia ja niiden seurauksia 1900-luvulla.” Hänen mukaansa ”ensimmäinen neuvostohallitus koostui peräti 80 – 85% juutalaisista, jotka virheellisten ideologisten ajatusten ohjaamina pidättivät ja alistivat juutalaisuuden, kristinuskon, islamin ja muiden uskontojen seuraajia.” Putinin mukaan ”saamme kiittää Jumalaa, että nämä ideologiset silmälaput ja virheelliset ideologiset ajatukset ovat romahtaneet.”

Mikä vaihtoehdoista selittää parhaiten Putinin näkemyksen?

a. Putin on antisemitisti
b. Putin on hullu
c. Joku muu, mikä?

2 kommenttia:

  1. C) Putin tietää totuuden. Globaali salaliitto ei ole tavallisten juutalaisten pyörittämä. Putin ei ole antisemitisti, joka vihaa juutalaisia, kuten uusnatsit. Usein Putinia syytetään länsimediassa eurooppalaisten uusnatsijärjestöjen tukemisesta, mutta samalla unohdetaan, että natsismi on Venäjällä kiellettyä. Venäjällä ei pidetä natseista historiallisista syistä.

    Todellisen valtaeliitin ideologiassa vihataan juutalaisia, kristittyjä, muslimeja ja kaikkien muidenkin uskontojen edustajia. Ideologia on äärimmäisen rasistinen ja uskontoja vihaava.

    Eliitin agentit provosoivat vallankumouksen Venäjällä ja syöksivät tsaariperheen vallasta. Syntyi Neuvostoliitto. Eliitin oma uskonto ei ole juutalaisuus vaan luciferismi. Tavalliset juutalaiset ovat samanlaisia pelinappuloita globaalilla pelilaudalla kuin kaikki muutkin.

    VastaaPoista

Follow by Email