keskiviikko 1. marraskuuta 2017

Niinistön kritiikki Turvallisuukomitean asiantuntijoille


Olen erittäin iloinen, että Niinistö otti näkyvästi kantaa Turvallisuuskomitean käyttämän asiantuntijaverkoston tuotoksen uskomattomaan rimanalitukseen, jossa yhdeksi Venäjän vaikuttamisyritykseksi Suomen presidentinvaaleissa lueteltiin mm. ”salamurha tai terrori-isku.”

Kuten olen useasti aiemmin tuonut ilmi, nähdäkseni Niinistö tekee suurmiespolitiikkaa erittäin vaikeissa olosuhteissa. En hämmästelisi, jos historia osoittaisi, ettei Niinistö suostunut allekirjoittamaan Naton isäntämaasopimusta, mutta se runnottiin läpi hänen ohitseen ja perustuslaista piittaamatta.

Jos joku edelleen kuvittelee, että esimerkiksi minä saan joltakulta rahaa kirjoituksistani, on väärässä. Jos joku kuvittelee, että joku ylipäätänsä maksaisi Facebookissa teoreettisesti maksimissaan 1465 ystävääni tavoittavista raapustuksista ja blogini tekstien muutamista kymmenistä lukukerroista, on yksinkertaisesti typerä ihminen.

Kyllä, sain rahallisen korvauksen työskennellessäni Donilla. Palkan kuusipäiväisestä työviikosta, jolla edes ostovoimaan suhteutettuna kukaan suomalainen ei liikauttaisi vapaaehtoisesti evääkään.

Miksi sitten ”trollaan”?

Teen pienen osani, jotta maailman mediauskovaisin kansa heräisi syvästä psykoosista erityisesti Venäjään liittyen.

Miksi?

Koska muuten media johdattaa Suomen sotaan, joka tuhoaa koko Suomen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow by Email