perjantai 3. maaliskuuta 2017

Muutoksen tuulista

Ilmassa on suuren muutoksen tuntua, kun ihmiskunta herää siihen, ettei keisareilla ollutkaan kauniita vaatteita, vaan kaapit täynnä luurankoja. Koskaan aiemmin tämän planeetan todelliset hallitsijat eivät ole olleet näin kirkkaissa valoissa, ja koskaan aiemmin he eivät ole olleet näin paniikissa.

Sensuuri sosiaalisessa mediassa kiihtyy. Twitterissä suljetaan tilejä automaattisesti pelkästään tiettyjen Pedo/Pizzagateen liittyvien sanojen käyttämisestä, Google käy sensuurilla vaihtoehtomedian kimppuun ja itsenäisten tutkijoiden uhkailu muuttuu yhä julmemmaksi.

Jeff Session, Yhdysvaltain oikeusministeri, on joutunut samanlaisen ajojahdin kohteeksi, kuin jonka takia Trumpin turvallisuusneuvonantaja Michael Flynn pakotettiin eroamaan. Tämä oli odotettavissa, sillä Sessionsin rooli on tärkeä rikollisen eliitin syytteeseen asettamisessa. Trump vihasi tästä vaalikampanjansa aikana:

”Ja kun he [poliitikot] poistuvat, niin tästä tulee seuraamuksia. Ja tiedätkö mitä tulee tapahtumaan, totta puhuakseni, he eivät tule poistumaan. Ei tule onnistumaan. Malli ei enää toimi. Poliitikot hoideltiin kampanjalahjoituksilla tai jollain muulla. Jos se on jotain muuta, Jeff Sessions ottaa heidät kiinni, eikö niin? Hän tulee. Hän tulee ottamaan heidät kiinni. En haluaisi olla he.”


Samaan viittasi Katrina Pierson‏, Trumpin kansallinen tiedottaja, eilisessä Twitter-viestissään:

”Presidentin puhe sai kaksipuoluejärjestelmän eliitin paniikkiin. [Tämä] saa pohtimaan mitä oikeusministeri Jeff Session tulee löytämään #kuivattaessaan suon 🤔 #Tehdään Amerikka jälleen suureksi.”

Eliitiltä voi odottaa mitä tahansa ja se hukuttaisi salaisuutensa mielellään suursodan liekkeihin. Vaikka eliitti kykenee edelleen aiheuttamaan kaaosta, tällainen vaihtoehto ei nähdäkseni kuitenkaan enää ole mahdollinen. Sitä ei sallita, sillä ihmiskunnan on aika siirtyä seuraavaan kehitysvaiheeseen, jonka teemat eivät ole enää ego, kosto ja viha, vaan ykseys, anteeksianto ja rakkaus.

Sen sijaan, että lähtee mukaan negatiiviseen manifestointiin, kuten Trumpin ’noitumiseen’, josta media on viimepäivinä vähemmän yllättäen kirjoittanut, suosittelen osallistumaan meditaatioihin/rukouksiin, joiden tavoitteena on mahdollisimman rauhallinen ja helppo muutos. Ne toimivat, vaikka niihin ei uskoisi (Maharishi vaikutus).

Eräs tällainen on viikoittainen sunnuntaina klo. 18.00 suomen aikaa järjestettävä yhteismediaatio:
http://2012portal.blogspot.com/…/make-this-viral-weekly-asc…

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow by Email