perjantai 17. helmikuuta 2017

Trump vs syvä valtio

Syvän valtion kyky hankkiutua Venäjä-syytöksillä eroon sille epämieluisista elementeistä tuli Flynnin kohdalla selväksi ja Trumpin osalta establismentti on voimia säästämättä ja valtamedian kuuliaisella avustuksella rakentanut hänestä Kremlin käsinukkea.

Pohdin aiemmin olevan mahdollista, että Trump ostaa kovilla Venäjä-lausunnoillaan aikaa ja hän käytännössä toteaa asian olevan näin eilisessä lehdistötilaisuudessaan:

”Olisi hienoa, jos voisimme tulla toimeen Venäjän kanssa! Ja huomenna te [media] sanotte: ”Donald Trump haluaa tulla toimeen Venäjän kanssa, tämä on kauheaa.” Se ei ole kauheaa, se on hyvä.”

”Jos voimme tulla toimeen Venäjän kanssa, se on positiivinen asia. Meillä on hyvin lahjakas mies, Rex Tillerson, joka tapaa heidät [venäläiset] pian.. ja minä sanoin heille, poliittisesti se ei kenties ole hyväksi minulle. Paras asia minkä voisin tehdä, olisi ampua sen aluksen [Venäjän laivaston alus], joka on 30 mailia rannasta suoraan ulos vedestä. Kaikki tässä maassa sanoisivat: ”Aahh, se on niin hienoa.” Se ei ole hienoa. Se ei ole hienoa. Rakastaisin voida tulla toimeen Venäjän kanssa.”


Trump näyttää nousseen kanveesista ja ottelu jatkuu.


http://theduran.com/donald-trump-tells-truth-russia-fake-news-audience-video/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow by Email