keskiviikko 8. helmikuuta 2017

Trump valmistelee tunnettujen poliitikkojen ja vaikuttajien pidätyksiä?

Vahvistamattomat tiedot kertovat, että Yhdysvalloissa valmistellaan korkea-arvoisten poliitikkojen pidätyksiä mm. pedofiliaan liittyen. Tämän mahdollistavat Trumpin nimitykset, erityisesti hänen valintansa maan seuraavaksi oikeusministeriksi.

Trump sanoi voitonpuheessaan Alabamassa 17. joulukuuta:

”Ja kun he [poliitikot] poistuvat, niin tästä tulee seuraamuksia. Ja tiedätkö mitä tulee tapahtumaan, totta puhuakseni, he eivät tule poistumaan. Ei tule onnistumaan. Malli ei enää toimi. Poliitikot hoideltiin kampanjalahjoituksilla tai jollain muulla. Jos se on jotain muuta, Jeff Sessions ottaa heidät kiinni, eikö niin? Hän tulee. Hän tulee ottamaan heidät kiinni. En haluaisi olla he.”

https://www.youtube.com/watch?v=9CvwBxerhCE

Sessionsin nimitystä Yhdysvaltain oikeusministeriksi on seurannut poikkeuksellisen hankala nimitysprosessi senaatissa ja hänen mustamaalaamisensa valtamediassa. Vastustuksesta huolimatta, Sessions tullaan näillä näkymin nimittämään oikeusministeriksi torstai-aamuna 9.2.

http://www.fox10tv.com/…/sessions-confirmation-vote-set-for…

Jos pidätykset tapahtuvat ja koskevat tunnettuja poliitikkoja, on oletettavaa, että valtamedia reagoisi voimakkaasti pidätettyjen puolesta. Se saattaisi syyttää Trumpia vallankaappauksesta ja mahdollisesti kannustaisi seuraajiaan kaikkeen mahdolliseen vastarintaan.

Samaan aikaan tilannetta kiristetään Euroopassa. Ukrainan armeija siirtää joukkojaan Krimin läheisyydestä Donbassiin alueelle ja valmistelee usein lähteiden mukaan laajaa hyökkäystä kansantasavaltoja vastaan.

On oletettavaa, että Ukrainan hyökkäyksestä syytettäisiin Venäjää ja tällä verukkeella saatettaisiin oikeuttaa Naton vastikään Baltiaan siirtämien joukkojen aktivointi. Vaikka joukot eivät määrällisesti riitä hyökkäyssotaan, ne riittäisivät aiheuttamaan vakavan geopoliittisen kriisin, joka sitoisi Trumpin hallinnon kädet myös pidätysten ja oikeudenkäyntien suhteen.

Positiivisena uutisena, että Pentagonin tiedottaja, kenties ennakoiden näitä uutisia, kertoo tänään, ettei se ole nähnyt mitään suuria Venäjän joukkojen siirtoja Ukrainan rajan läheisyydessä, jotka antaisivat ymmärtää, että viime aikaisessa väkivaltaisuuksien kiihtymisessä [Donbassissa] olisi kyseessä laajemmasta ongelmasta tai valmistautumisesta johonkin isompaan.”

https://sputniknews.com/…/201702071050442678-us-ukraine-ru…/

On myös mahdollista, että Suomen hallituksen alkuviikon poikkeuksellinen hätäistunto liittyy näihin kehityskulkuihin.

Tietovuotojen mukaan poliitikkojen pedofiliarinkien päätarkoitus on toimia kiristyskeinona pankkiireille, öljy-yhtiöille, Israelille ja Saudi-Arabialle. On mahdollista, että Trump on ostanut aikaa ajaessaan Israel myönteistä politiikkaa mm. kritisoimalla voimakkaasti Irania.

Jos ja kun nämä vastatoimenpiteet epäonnistuvat, eliitillä on vielä muutama kortti pelattavana. Useat lähteet kertovat, että eliitti suunnittelee vievänsä huomion pois rikoksistaan paljastamalla Antarktikselta löydetyt muinaisen hyvin kehittyneen sivilisaation jäänteet ja/tai alemman tason salaisen avaruusohjelman.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow by Email