tiistai 14. helmikuuta 2017

Merkittävä uusi kehityskulku Pizzagate-tutkimuksissa

Donald Trumpin turvallisuusneuvonantaja Michael Flynn joutui eilen eroamaan tehtävästään. Syyksi kerrottiin Flynnin Venäjän suurlähettilään kanssa ennen nimitystään käymä puhelinkeskustelu, joka rikkoi Yhdysvaltain lakia, sillä yksityishenkilöt eivät tällä tavoin saa osallistua ulkopolitiikkaan.

Philippe Reines, joka toimi vanhempana neuvonantaja Hillary Clintonille hänen ollessaan Yhdysvaltain ulkoministerinä Obaman hallinnossa, lähetti 13.2 Twitter-viestin (https://twitter.com/PhilippeReines/status/831356816609116160):

”Parahin Mike Flynn & Mike Flynn Jr.”

”Minkä taakseen jättää, sen edestään löytää.” (What goes around COMETS around.) [COMETS on tahallisesti virheellisesti kirjoitettu ’comes’, joka viittaa Comet Ping Pongiin, Washingtonilaiseen pitseriaan, joka on ollut Pizzagate-tutkimusten keskiössä.]

”Ja tietäen pakkomielteenne pitsaan…”

https://jobs.dominos.com/dominos-careers/ … [linkki Dominos-pitseriaketjun rekrytointisivuille]

”xo” [suukko, halaus]

”Philippe”

Reinesin viesti uudelleenlähetettiin Hillary Clintonin virallisella Twitter-tilillä seuraavalla saateviestillä (https://twitter.com/HillaryClinton/status/831377792893849600):

”Philippellä on oma tapansa sanoa asioita, mutta hän tuo esille valeuutisten todellisia seurauksia…”

Mike Flynn Jr. on Mike Flynnin poika, joka joutui eroamaan Trumpin vallanvaihtoryhmästä, lähetettyään joulukuussa Twitter viestin, jossa hän kirjoitti: ”Ennen kuin #Pizzagate on todistettu perusteettomaksi, se on edelleen uutinen. Vasemmisto tuntuu unohtavan #PodestaEmails ja monet niihin liittyvät ”sattumat”.” Myös Mike Flynn on jakanut Twitterissä Clintonin Pizzagate-skandaaliin yhdistävää aineistoa (http://www.bbc.com/news/world-us-canada-38231532).

Tämä on ensimmäinen kerta, kun Hillary, tai hänen avustajansa (Clintonin Twitter-tiliä käytti erityisesti presidentinvaalikampanjan aikana myös hänen avustajansa) kommentoi hänen ja lähipiirinsä ympärillä velloneita Pizzagate-tutkimuksia.

Yhdysvaltain tiedustelulähteet vuosivat julkisuuteen tiedon Flynnin suurlähettilään kanssa käymästä puhelinkeskustelusta, jonka nyt kerrotaan aiheuttaneen hänen eronsa. Clintonin viesti antaa kuitenkin toisenlaisen kuvan tapahtuneesta. Se antaa ymmärtää, että nimenomaan Pizzagate ’valeuutinen’ oli syynä Flynnin eroon.

Voidaankin olettaa, että vuodon tarkoituksena oli hankkiutua eroon Trumpin hallinnon henkilöistä, jotka ovat tietoisia vaikutusvaltaisten henkilöiden rikoksista ja jotka ajavat heidän, kuten Hillary Clintonin, syytteeseen asettamista lapsisalakuljetukseen, rituaalimurhiin ja pedofiliaan liittyen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow by Email