torstai 5. tammikuuta 2017

Yhdysvaltojen tuki ISIS:lle ja sen rikokset ihmisyyttä vastaan

Yhdysvaltain ulkoministeri John Kerry keskusteli viime syyskuussa YK:n yleiskokouksen yhteydessä järjestetyssä tapaamisessa Syyrian opposition kanssa. New York Times julkaisi keskustelusta 40-minuutin äänitallenteen.

Keskustelussa Kerry myöntää Venäjän tulleen auttamaan Al-Assadia Syyrian taistelussa ISIS:tä (Daesh) vastaan ja Yhdysvaltojen ”seuranneen” sen kasvamista ja ”toivoneen, että Assad kokisi tilanteen uhkaavaksi”:

"Tarkoitan, että Venäjä tuli mukaan siksi, koska ISIL oli tulossa entistä voimakkaammaksi. Daesh alkoi uhata Damaskosta ja niin edespäin. Ja tämän vuoksi Venäjä tuli mukaan; koska he eivät tahtoneet Daeshin hallintoa. Ja he tukivat Assadia. Ja, ja, öh, ja me, me tiedämme että he [Daesh] kasvoivat vahvemmaksi. Me seurasimme sitä. Me näimme että, että Daesh kasvoi vahvemmaksi. Ja me ajattelimme että Assad kokisi tilanteen uhkaavaksi. Öhh, me ajattelimme että voisimme todennäköisesti pystyä, öh, tiedäthän, että Assad voisi sitten neuvotella. Neuvottelun sijaan Assad on nyt teillä [vallassa] ja Putin hänen tukenaan."

https://fi.sott.net/…/429-Ulkoministeri-John-Kerry-myontaa-…

Kommentti on linjassa Yhdysvaltain asevoimien tiedusteluorganisaation DIA:n vuodetun raportin tietojen kanssa, jonka mukaan ISIS:sen kaltaisen Salafistisen ruhtinaskunnan perustaminen Länsi-Syyriaan on ”täsmälleen mitä Syyrian oppositiota tukevat ulkoiset vallat (länsimaat, Lähi-idän maat ja Turkki) haluavat”.

http://www.zerohedge.com/…/secret-pentagon-report-reveals-u…

Summa summarum:

1. Yhdysvallat on yhdessä liittolaisineen toimillaan tukenut terroristijärjestö ISIS:tä.

2. Venäjä on Syyrian laillisen hallinnon pyynnöstä auttanut Syyrian hallintoa sen taistelussa ISIS:tä vastaan.

3. Länsimedia on väittänyt tilanteen olevan päinvastainen: Yhdysvaltojen liittolaisineen taistelevan ISIS:tä vastaan ja Venäjän ja Syyrian armeijan pommittavan siviilejä.

4. Yhdysvallat ja sen liittolaiset ovat syyllistyneet useisiin vakaviin kansainvälisen oikeuden vastaisiin rikoksiin ja rikoksiin ihmisyyttä vastaan.

5. Länsimedia on syyllistynyt tahalliseen harhaanjohtamiseen ja rikollisten suojelemiseen.

6. Syylliset tulee saattaa oikeuden eteen ja tuomita rikoksistaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow by Email