maanantai 30. tammikuuta 2017

Trump rauhan puolesta ja kolmatta maailmansotaa vastaan?

”Entisten presidenttiehdokkaiden John McCainin ja Lindsey Grahamin yhteinen tiedote on väärässä – he ovat valitettavan heikkoja maahanmuuttoon liittyen. Näiden kahden senaattorin tulisi keskittää energiansa ISIS:een, laittomaan maahanmuuttoon ja rajaturvallisuuteen, sen sijaan että pyrkivät aina aloittamaan kolmannen maailmansodan.”

— Donald J. Trump, 30.1.2017

Tämä on merkittävä ja käänteentekevä viesti Trumpilta. McCain ja Graham ovat sotahaukkojen terävintä kärkeä. He ovat olleet lietsomassa Ukrainan konfliktin sen alusta alkaen, viimeksi kolme viikkoa sitten he matkustivat Ukrainaan valamaan uskoa Kiovan vallankaappausjohtoon, että Yhdysvaltain tuki Ukrainalle jatkuu.

On käymässä yhä ilmeisemmäksi, että Trump edustaa ainakin pääosiltaan eliitin suunnitelmien vastaista liikettä. Ukrainan sisällisota loppuu, kun Yhdysvallat lopettaa Kiovan hallinnon rahoittamisen, aseistamisen ja tukemisen. Syyrian konflikti loppuu, kun Yhdysvallat lopettaa terroristien rahoittamisen, aseistamisen ja tukemisen.

TÄMÄ on syy miksi valtamedia koko voimalla vaatii Trumpin päätä vadille. Hän ei halua aloittaa maailmansotaa Venäjän kanssa turvatakseen ”liberaalin maailmanjärjestyksen” etenemisen.

Mikä on liberaali maailmajärjestys ja mihin se johtaa? Se johtaa Elysium ja Nälkäpeli elokuvista tuttuun dystopiseen maailmaan, jossa suurin osa kansasta tarpoo paskassa ja pieni eliitti elää yltäkylläisyydessä ja ”do what thou wilt” 
kuplassa, jossa kaikki on sallittua, kaikki on ’suvaittua’, myös pedofilia ja murhat.

Hyväntahtoiset hölmöt ovat asia erikseen, mutta jos kannatat tällaista tietoisesti, niin olet tietoisesti pimeällä puolella. Luen suurimman osan kansasta ensimmäiseen kategoriaan, koska kuuluin heihin itsekin vielä hetki sitten, mutta McCainit, Jarmo Lindbergit ja muut sielunsa globalisteille myyneet ovat todellisia ihmisyyden ja ihmiskunnan vihollisia.


Lopeta valtamedian seuraaminen tai a
inakin sokea uskominen. Se on sama kuin lukisit Star Warsista tutun Imperiumin uutisia ja uskoisit heidän todella tahtovan sinun, perheesi ja koko ihmiskunnan parasta. Ja sen miten pahat Kapinallisten uhkaavat sinua, perhettäsi ja koko ihmiskunnan tulevaisuutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow by Email