perjantai 16. joulukuuta 2016

USA:n syvän valtion Venäjä-harhat 
Julian Assange sanoo, ettei vuotaja ole Venäjä.

WikiLeaks sanoo, ettei vuotaja ole Venäjä (jonka lähteet on sen kymmenen toimintavuoden aikana tarkastettu 100% tapauksissa oikeaksi).

Britannian entinen suurlähettiläs Craig Murray, kertoo että tiedostot luovutti hänelle Washingtonissa Demokraattipuolueen oma tietovuotaja, koska hän oli suuttunut Clintonin säätiön korruptiosta ja esivaalien tulosten peukaloimisesta Hillaryn hyväksi ja Sandersia vastaan.

FBI ei usko väitteitä, että Vuotaja on Venäjä.

Yhdysvaltain tiedustelupalvelujen ylivalvoja ODNI (Office of the Director of National Intelligence) ei usko väitteitä, että vuotaja on Venäjä.

Ainoastaan CIA on vakuuttunut, että vuotaja on Venäjä ja näiden tietojen perusteella Obama aikoo nyt ”kostaa Venäjälle.”

Yhdysvaltojen syvä valtio, jonka ydin CIA on (jonka muuan John F. Kennedy halusi ”hajottaa tuhanneksi palaseksi ja heittää tuulen vietäväksi”) ja jonka ehdokas Hillary hävisi, ei luovu vallastaan ilman kuolinkouristuksia. Syvän valtion valeuutispalvelut ajavat sen valeuutisia ulos myös aina siihen asti kuin käsketään.

Vaikka et olisi uskonnollinen tai henkinen, seuraavina viikkoina tarvitaan rukouksia ja positiivisia ajatuksia rauhanomaisen muutoksen puolesta, jotteivat globalistit vedä lisää viattomia mukanaan hautaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow by Email