lauantai 17. joulukuuta 2016

Mitä Yhdysvalloissa tapahtuu?

Kokoomuksen äänenkannattaja Verkkouutiset kirjoittaa, kuin sisäpiiritietona, että maassa suunnitellaan mahdollisesti vallankaappausta, jonka tavoitteena on muuttaa ensi maanantain valitsijamieskokouksen lopputulos kääntämällä 36 Tumpin valitsijamiestä äänestämään häntä vastaan, jolloin Yhdysvaltain presidentiksi nousisi Hillary Clinton.

Tavoite linkittyy CIA:n nimettömiin ja ilman todisteita esitettyihin väitteisiin, että Venäjä, ja Putin henkilökohtaisesti, olisivat vastuussa Demokraattipuolueen tietovuodosta, joka paljasti mm. puolueen esivaalien vaalivilpin Hillaryn hyväksi ja Sandersia vastaan. Venäjän väitetään vuodolla vaikuttaneen vaaleihin, jolloin niiden tulos ja valitsijamiesten kannanmuutos olisivat perustellusti kyseenalaistettavissa. Hillaryn kampanjapäällikkö ja kymmenen valitsijamiestä ovatkin vaatineet, että valitsijamiehille tulee pitää Venäjän osallisuudesta, mahdollisesti CIA:n toimesta, ’tiedotustilaisuus’.

Kuitenkin, kuten eilen kirjoitin, kaikki muut, mukaan lukien WikiLeaks, Julian Assange ja tiedot Demokraattipuolueen tietovuotajalta sanojensa mukaan vastaanottanut Britannian entinen suurlähettiläs Craig Murray, ovat kertoneet, ettei vuodon takana ollut Venäjä. Myöskään FBI ja Yhdysvaltain tiedustelupalvelujen ylivalvoja ODNI (Office of the Director of National Intelligence) eivät usko väitteitä, että vuotaja olisi Venäjä.

Jos skenaario toteutuisi, eli että syvä valtio toteuttaisi Yhdysvalloissa vallankaappauksen, eli toimisi samoin kuin CIA on todennetusti toiminut lukuisia kertoja ympäri maailmaa, liberaalin länsimedian kaksinaismoraalisuus ilmentyisi odotettavasti jopa selvemmin kuin sen vaikertaessa ääriradikaalien halussa pitämän itä-Aleppon ”kaatumista”; se syleilisi vallankaappausta demokratian, ihmisyyden ja kaiken kauniin nimissä ja niin tekisivät myös sen kertomuksien edelleen lumoamat seuraajat. He taputtaisivat hymyssä suin käsiään kansanvallan teloitukselle ja lastensa kohti harvainvaltaa ja dystopiaa luisuvalle tulevaisuudelle.

Syvä valtio ei aio antaa vuosikymmenten suunnitelmien valua hiekkaan ilman taistelua ja seurauksena saattaa olla vallankaappaus ja sisällissota Yhdysvalloissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow by Email