torstai 12. marraskuuta 2015

Pakolaiskriisistä


Artikkelissa puhutaan hyvin arkiseen sävyyn yhteiskunnan romahtamisen riskistä. "Ruotsin yhteiskunta romahti tänään. Ja seuraavaksi katsomme huomisen säätä.."

Jos jollakulla on edelleen mielikuva siitä, että pakolaiskriisi on vain puhdasta sattumaa, hallitsemattomien olosuhteiden aikaansaannosta, äärimmäisen valitettava vääjäämätön tapahtumaketju, suosittelen yrittämään uudelleen.

Valitettavasti tämä tarkoittaa heräämistä hyvin erilaiseen maailmaan kuin jossa olemme tottuneet elämään ja jossa haluaisimme elää. Maailmaan jossa tiettyjen hyvin vaikutusvaltaisien ryhmien päämääränä on toimivien yhteiskuntien romahduttaminen. Ryhmien joille demokraattisesti valitut edustajat ovat vain lankojen päässä sätkiviä marionetteja.

Kysessä on yksi kymmenistä psykologisista operaatioista, jolle ihmiskunta on tietämättään alistettu. Ihmisten luonnollista halua auttaa on käytetty härskisti hyväksi. Suurella kärsivällisyydellä on luotu olosuhteet, jossa ihmiset eivät kykene kritisoimaan järjestelmää, vaikka se tuhoaa itse itsensä.

Elämme kriittisiä aikoja. Nyt kirjoitetaan ihmiskunnan tulevaisuutta poikkeuksellisella voimalla. Lähitulevaisuuden tapahtumat riippuvat vauhdista, jolla ihmiskunta herää unestaan. Herää vaatimaan toisenlaista todellisuutta ilman keinotekoisia sotia, terrorismia, niukkuutta, velkaorjuutta, epätasa-arvoa, ikuista talouskasvua ja elävien olentojen oikeuksien polkemista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow by Email