maanantai 16. marraskuuta 2015

Gearoid O Colmainin haastattelu RT Internationalilla

Venäläinen uutiskanava RT International lähetti viime viikolla irlantilaisen poliittisen toimittajan ja kirjailijan Gearoid O Colmain haastattelun. Hän kertoo hastattelussa mm. seuraavaa:

- On käynnissä globaali sota maailman siviiliväestöjä vastaan
- Sen lopputulemana on tarkoitus jakaa ja valloittaa maailman väestöt ja alistaa heidät ilman suostumustaan globaalin hallinnon alle
- Tämä uusi maailmanjärjestys edustaa vain pienen tyrannisoivan eliitin etuja
- Ei ole olemassa sotaa terrorismia vastaan
- On olemassa vain sotaa, jossa läntisten tiedusteluelinten rahoittamat ja kouluttamat terroristiryhmät terrorisoivat Yhdysvaltojen ja Israelin hegemoniaa vastustavia kansallisvaltioita
- Ei ole olemassa ISIS:tä, vaan se on läntisten tiedustelujärjestöjen luoma ryhmä
- Ryhmä on kärsinyt pahoja tappioita Venäjän aloitettua iskut sitä vastaan Syyriassa
- Pakolaiskriisiä on käytetty soluttamaan terroristeja Eurooppaan

Haastan sinut lukija suorittamaan syvää itsetutkiskelua olisiko tässä mitenkään mahdollisesti syy siihen, että sinua on varoitettu pysymään visusti erossa venäläismediasta, jossa *kaikki* on propagandaa. Olisko mitenkään mahdollista, että olet tietämättäsi globaalin aivopesukampanjan uhri, jonka tarkoituksena on demonisoida Venäjää, koska se on noussut vastustamaan globaalin eliittin suunnitelmia.

Omaksutulle maailmankuvalle hellempi vaihtoehto on toki edelleen uskoa siihen, että Putin on läpipaha hullu ja tällaiset Venäjän median foliohattu-uutiset globaalin eliitin salaliitosta ovat vain osoitus hänen hulluudestaan. Avata HS.fi ja lukea kuinka maailma makaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow by Email