keskiviikko 14. lokakuuta 2015

UFO:t kansainvälisen avaruusaseman kameroissa

Joidenkin teorioiden mukaan viralliset avaruusjärjestöjen, kuten Nasan ja Esan, tärkein tehtävä on toimia salaisten avaruusohjelmien kulisseina.

Yhden tällaisen ohjelman sanotaan olevan nimeltään Solar Warden. Nasa vahvisti tämännimisen ohjelman olemassaolon vuonna 2010 sille esitetyn tietopyynnön perusteella. Lisäksi brittiläinen hakkeri McKinnon kertoi nähneensä sitä koskevia tietoja tunkeuduttuaan Yhdysvaltojen avaruushallinnon tietokantoihin. Ohjelman olemassaolosta ovat puhuneet myös tietovuotajat, kuten Randy Cramer ja Corey Goode, jotka ovat omien sanojensa mukaan työskennelleet salaisissa avaruusohjelmissa.

Goode on kertonut, että osa ohjelmista tavoittelee tällä hetkellä niiden paljastamista ihmiskunnalle. Vallitseva valtarakenne ei kuitenkaan ole vielä mahdollistanut laajamittaista julkituloa, joten jotkin alukset ovat pyrkineet näyttäytymään mm. kansainvälisen avaruusaseman live-kameroille.

Videoita pystyy muokkaamaan suhteellisen helposti, joten niiden todistusarvo ei ole vedenpitävä. Niiden uskottavuutta ei myöskään paranna videoihin lisätty dramaattinen musiikki. Huomionarvoista on kuitenkin tapa, jolla lähetykseen tuntuu tulevan katkos tai kamera siirtyy, kun kuvattavalle alueelle ilmaantuu selittämätöntä lentävää toimintaa. Totuus on siis edelleen tuolla ulkona.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow by Email